aeon flux

ready for the action now, danger boy?

beszámoló: extrawelt live@a38, 07-11-10 Zalaba_Ferenc
2007. november 11. 14:01:34

Kategória: Szólj hozzá!

jó egy héttel a freshER búcsúztató john b megmozdulás után ismét az a38-ra bátorkodtunk, ezúttal a tréfás/eszetlen hadd-el-hadd helyett minőségi elektzronikus zenét kívántunk magunkba szívni. vegyesek az érzéseim.

pro. az extrawelt fantasztikus volt; a két germán minimalhuszár maximálisan megérdemli a hirtelen jött felhajtást. gyönyörűen felépített, finom nűánszokkal teli, intelligens zenét játszanak, amely megmozgat testet, lelket egyaránt, ráadásul élőben sem tűnik hakninak, amit művelnek. (pedig az. :) ugyan előre legyártott panelekből, mixszeletekből tétriszezik össze a műsort, de ügyelnek arra, hogy kivédjék a redundanciát, s jól időzített effektusokkal élezik ki még jobban az amúgy is tökélyre fejlesztett szerzeményeiket. természetesen volt titelheld, fernweh, soopertrack, továbbá drefehler, stammgast, a thousand nights átdolgozás, ráadásnak pedig the leopard remix zs legnagyobb örömére. 80 percnyi elektronikus gyönyör, ami talán csak az utolsó negyedben vált kissé áttetszővé. az a38 hangosítása pedig ismét csillagos ötösre vizsgázott.

kontra. a fent említett freshER partira optimálisnak mondható létszámot, azaz 700 embert engedtek be, és gyönyörűen lehetett mulatni; tegnap kb. 1000-en voltunk, a tömeg már puszta létével mindent megtett azért, hogy kiszorítsa magából a partihangulatot. de ezzel az érkezésünkkor játsszó dj-k is így voltak, ugyanis buta és monoton technoszörnyekkel riogattak, ami belőlünk méla undort, a környezetünkből pedig robotikus fásultságot váltott ki. nagyszerű. továbbá a hócipőm tele van azzal, hogy a "main event" hajnalban kezdődik. tudom, smucig nép a magyar, szeret otthon melegíteni olcsó piával, mikrós virslivel, na de a hajnali kettes kezdés mégis csak túlzás.

konklúzió. a kontra halovány, hisz az EW-nek hála pillanatok alatt ledobtam magamról a heringeffektus nyomasztó érzését és a hajnali kezdés kókadtságát. nem biztos, hogy ennek mindenki örült a környezetemben. :) áginak pedig még egyszer boldog születésnapot!

Címkék

koncert buli extrawelt

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr954534859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása