aeon flux

ready for the action now, danger boy?

uncharted: a játékok következő generációja Zalaba_Ferenc
2007. október 31. 01:54:53

Kategória: 2 komment

realisztikus mozgás, folytonos, rutinoktól mentes mozdulatok, tízszer több fázisú animáció, mint amivel eddig bármely játékhős bírt, továbbá botladozás, véletlenszerű mozdulatok, arckifejezések játék közbeni változása, továbbá olyan gyönyörű és interaktív környezet, hogy az 576-os martin azóta se tért magához. de inkább beszéljen helyettem ez a video:

Címkék

ps3 playstation 3 game preview in game video game trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr374534827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

proci 2007.11.01. 23:23:06

impresszív:) mondjuk ez a "guy next door" dolog kicsit fura, főleg, hogy a pályaszerkesztők mintha a Far Cryban érezték volna magukat. mindenesetre level designben erőteljes TR és Cry dolgot érzek;> az interaktivitás jó dolog a cutscenek közben, csak valszeg mindenkinek az agyára fog menni, ha beállított kameraállásból kéne precíz mozdulatot végezni. szóval az eredményre kíváncsi vagyok. gesztusok: a hl2 már eléggé régi (legalábbis a csúcshoz képest), ideje volt, hogy fejlettebb mimikát kezdjenek használni. díjazom:) mondjuk az ilyen játékoknál az irányíthatóság a fő szempont, azt meg konzolnál nem szokták elrontani (TR legends pcn se joystickon se billentyűn nem volt kifejezetten játszható részemről). mikorra várható?

Ismeretlen_1068 2007.11.02. 00:03:36

november 20. idén ez lesz az utolsó ps3 exkluzív cucc, ami nagy durranásnak mondható. a legközelebbi jelentős megjelenés a killzone 2 lesz februárban, aztán majd meglátjuk. sajna, a sokak által várt metal gear solid 4 csak a második félévben fog megjelenni.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása