aeon flux

ready for the action now, danger boy?

sziget 2007 7. nap (juliette, killers, toplista) Zalaba_Ferenc
2007. augusztus 16. 00:20:52

Kategória: 7 komment

utolsó nap. tudod, mikor még egyszer utoljára nagyot akarsz lépni, aztán úgy is botlás lesz belőle. ilyen erős felhozatal után amúgy sem szabad valami nagy csattanót várni a végére, habár az, hogy az utolsó-előtti pillanatban bejelentett chris cornell végül nem jött el, elég nagy szomorkodásra adhat okot, főleg, hogy az üresen maradt helyet nem töltötték fel semmivel, inkább megegyeztek a többiekkel, hogy játszanak tovább. ez azt jelentette, hogy jóóól felvizezték a fellépést: legalábbis juliette-ről és a the killersl ez elmondható, mert a halálmetál sasairól már lemaradtam. bánkódnom kéne?

juli is úgy hőzöngött a nyalakodókkal, mintha csak a kultiplex tehetségkutatójának különdíjasa lenne. vajh énekesnőnek vagy színésznőnek rosszabb? a the killers meg egy szuszra lenyomta mindkét slágerét, aztán csak zajongtak. kilenctől háromnegyed tizenegyig. talking about mood killing.

tulajdonképp a vipben tehénkedve ez nem okozott olyan nagy törést. a kajás pultnál gyűrűző végeláthatatlan sor, ty és lapát running joke-ja csibikével annál inkább. :) igazából nem is értem, miért kötöttünk ki ott majd' minden este (a vipben, nem a poénnál), hisz az ott játszott zenénél már csak a társaság volt szarabb, amely mindig téged vizslatott vigadás helyett, hátha vmi híresség vagy. én vagyok a nagy aeon flux, gyertek, szeressetek! na jó, igazából a grillezett csirkemell/tepsis burgonya kombó miatt jártunk oda, meg a nagyszájú libákért, akik a túljátszottság szánalmával együtt is szórakoztató szöveges performanszot prezentáltak, ha véletlenül megszólítottad őket, s biztos egytől egyig beadták a jelentkezést a magyar mtv-be (a zenésbe).

ib-nek megígértem, hogy meghallgatom. ezt már máskor is megtettem, de mivel neki nem jött még ki lemeze a subtitles-nél, jobban mondva még sehol, így általában vagy nagyon korán, vagy nagyon későn zenélt, tehát nem (nagyon) jött össze. a mokkában aznap vobli-jódli ment, ennek ellenére egész jól toleráltam ib bő egy órás kacérkodását buta'n'basszus világával. közben (előtte) sikerült jól betobozolni, ez is biztos sokat segített.

iszonyú tömeg volt odakinn: a hétvégi esőfélők és az utolsó pillanatosok mind ott hömpölyögtek, a végre befutó két csajjal mégis tettünk egy nagy kört mokka-aréna és vissza tengelyen. az utóbbiban oly nagy tömeg nem volt, mint azt emlékeim/félelmeim predisztinálták, a zene mégis szar hardtrance volt, a meduzáról meg kívülről látható volt, hogy reménytelen, ugyanis úgy tapadtak az emberek az átlátszó falhoz, mint a kocsis garfieldek. végül aztán az olé csokis brokiját is megkóstoltam, hinye, de finom volt.

hát ennyi volt a sziget, kérem. jöhet az összesítő:

top koncertek/bulik:

1. nin
2. tool
3. unkle
4. skinny puppy
5. temper d

top találkozások:

1. reznor és én - beee metal! + villa.
2. lapát és dorina (az a péli féle) - l: "szeretleeeek!" d: "köszi, édes." l: "a zenéd szar, de megdugnálak." d: "hallanál élőben, te kis fasz." épp azt csináltuk.
3. lapát és a vörös shrek (aki nőnemű) - s (kétségbeesetten nyomulva): "ma mindenki kibasz velem, és még te se adsz sört." l (hátam mögött bújkálva, mintha telefonálna): "halló? megyek érted... habár jobb lenne, ha külföldről hívnál."
4. balázs és ukrán lány - b (hullarészegen): "mivel foglalkozol?" ul (hét naps hullarészegen): "ak47-eseket szoktam szétszerelni."
5. fruzsina és én: fr (furán): "előbb még piros póló volt rajtad." én: "az a múlt héten volt." fr (még furábban): "hmm, lehet. te vagy az a gitáros, ugye?"

top érdekes:

1. a napalm death frontemberének mozgáskultúrája
2. az otto von schirach giget végighallgató emberek
3. gitáros után kutatkodó böngyörök a skinny puppy koncerten
4. a gulyás és a magyar mtv kapcsolata (legalább beszélünk róla)
5. hogy hinherrel egész héten csak egyszer futottam össze

top nemtetszett:

1. a wan2 hangosítása
2. köcsögösködés a lekopott karszalag kapcsán (a vipes bence viszont megmentett, hála neki)
3. faithless
4. a töretlen kemikáliák
5. saját hozzáállásom a megtekintendő program mennyiségéhez.

hát, még egyszer köszönöm.

Címkék

koncert sziget fesztival

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr554534663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eksönmen 2007.08.16. 04:59:18

Többet ne menj szigetre

Ismeretlen_1068 2007.08.16. 08:51:46

ne már, hogy még veszteségesebb legyen? :) szigetösszesítő a sziget.hu-ról: http://sziget.hu/fesztival/hirek/103374.html

ty 2007.08.16. 12:15:29

szedd le a cuccost az ftp-ről és töröld!!!

Ismeretlen_1068 2007.08.16. 12:43:11

megtörtént. jöhet a folytatás, aztán én is fellövöm a képeket.

ty 2007.08.16. 13:42:53

a 3. album hiányos csak nem volt hely :-) este felrakom a maradékot

Angelus 2007.08.16. 16:53:10

Tavaly a Placebo csalódás volt, idén a Nin nem. :) Esetleges jövőévi fellépőkről valami kurta nem hivatalos infó? :)))

hinher 2007.08.16. 20:54:29

halvány emlékeim szerint az az összefutás sem a szigeten történt, pedig utolsó éjjel még kétségbeesetten hívogattalak, benned volt minden reményem a bepapirosodás ellen

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása