aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2007. június 12. 00:11:51

Kategória: 3 komment

coming soon. the invasion (2007). már megint a testrablók. no, nem mintha ez olyan nagy baj lenne: az elsőt azért szerettem, mert kora ellenére eszméletlen beállításokkal és trükkökkel dolgozott, s kevin mccarthy filmvégi hidas jelenetétől is lehidaltam (ehem), a második donald sutherland sikolya miatt volt felejthetetlen, a harmadik pedig tökéletes helyszínt adott az inváziónak. igen, meg tilly is kajabált egy hátborzongatót. nos, ez az újra azért lesz rossz, mert olivier hirschbiegel (der untergang) első változatát nézhetetlnnek bélyegezték a producerek, eltolták a bemutatót közel egy évvel, és behívták a v for vendettát jegyző james mcteigue-t, hogy keltse már életre a testrablók invázióját (nem éppen nomen est omen). no de itt a trailer, döntsd el magad, hogy mit vársz tőle; mivel én mániákus testrabló-fan vagyok, így a várométerTM

Címkék

film horror trailer sci fi coming soon

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr714534583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hinher 2007.06.12. 02:04:05

hát nagyon próbálok bízni ebben a filmben, de az Ain't it cool első review-i között olyan mondatok szerepelnek, miszerint "All the movie is, is people staring into the camera. It's like it was a movie extra's dream come true. The number one rule of an extra is not to stare into the camera. But all you see in this movie is exactly that. Numerous extras staring into the camera.", valamint "The Invasion is possibly one of the worst major studio films in quite some time.".

Ismeretlen_1068 2007.06.12. 07:42:15

gondolom, ők még a nyerset látták, amit a wachowskiék protezsáltja némileg átalakított not-staring-instead-running-screaming-falling-killing-satöbbiingé.

Ismeretlen_1068 2007.06.12. 07:44:36

a body snatchers történelem pontokban: invasion of the body snatchers (1956) 10/8* invasion of the body snatchers (1978) 10/9 body snatchers (1993) 10/10 ez se túl gyakori, hogy egy film remake-ről remake-re egyre jobb legyen. *SPOILER!!! - a producerek kinyírták a befejezést.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása