aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2007. március 25. 13:50:41

Kategória: 3 komment

coming soon. john rambo (2008). hányszor, de hányszor elhangzott már az a kérdés, hogy "ki a jobb: arnie vagy sly?" színészként egyértelműen stallone a befutó, de mint sztár... egyszerűen nem tudja, hol a határ. miért kell 23 borzasztó folytatást gyártani a nagyszerű rocky-hoz? miért kell olyan idióta filmekbe belemenni, mint a d-tox vagy a driven, miután a cop land lehetőséget mutatott a karrierváltásra? és miért kell azt hinni, hogyha a rocky balboának sikerült (amelyre valld be, kedves olvasó, te is több csillagot adtál, mint amenyit megérdemelt), akkor john rambónak is menni fog? sly, sly, mit csinálsz? saját böszmeségedet dirigálod valahol thaiföldön, ahol ismét dzsungelharcot vívsz burmai katonák ellen, hogy kiments néhány keresztény misszionáriust. mondd, nem vagy te ehhez egy kicsit túl öreg? várométerTM

(további képek itt)

Címkék

film rambo stallone coming soon

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr294534509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

human · http://yummie.hu 2007.03.25. 17:02:50

Na ez jó kérdés

mr. 2007.03.25. 20:42:16

azért a tolószékes közelharcművészetbe nagyvásznon betekinteni nem semmi. nem beszélve arról az élményről, amikor egy bentlakó vietnámi veterán egymaga menti meg a nyugdíjasotthont a gonosz főnővértől.

Ismeretlen_58469 2007.03.26. 20:19:21

vicces momentum továbbá az hogy a Rocky és a Rambo sorozat utolsó részének címe is nélkülöz mindenféle számozást, ellenben benne van a főszereplő vezetékneve. és Sly sokkal nagyobb atom mint arnie.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása