aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2007. január 25. 14:10:14

Kategória: 3 komment

pulse (2006). hirtelenjében nem is tudom, melyik mumus idétlenebb: az, amelyik elbújik a mosógépben és magában kuncogva egyesével dobálja ki a lucskos ruhadarabokat, vagy az, amelyik homályos arclenyomatát 16 db A4-es papírra nagyítva nyomtatja ki egy tintasugaras nyomtató segítségével és abban bízik, hogy a nyomtató gazdája megvárja, míg mind a 16 oldal elkészül, aztán még ki is rakja a puzzle-t, csak az ijedség kedvéért. lécci, segíts eldöntenem! nem kell hozzá mást tenned, csak ülj le egy remek japán film amerikai lenyomata elé, melyet költség- és agysejtkímélő okokból romániában forgattak, szemlátomást forgatókönyv és rendezés, ötlet és koncepció, no meg lámpák nélkül. sötét film sötétektől sötéteknek. (trailer)

ui.: a magyar cím (mezsgye) biztosan jót fog tenni a film hazai sikerének. éljen sokáig a bufi!

Címkék

kritika film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr684534429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDM · http://movierevo.freeblog.hu 2007.01.28. 15:03:47

ahogy elnézem, a bufi ezesetben inkább büfi...

Angelus 2007.02.03. 15:43:46

Mennyire idióda magyar címet kapott! "Mezsgye" Totál mintha politikusok vitáznának a határokról :) Inkább nézzézek meg az eredeti Kairot és mindenki jobban fog járni ;)

amaga 2007.07.30. 19:07:08

ez egy jó film az biztos hogy a címe béna,de a szánalmas kritikádból mindössze annyi derül ki hogy mennyi unod már a filmeket...ennyi "szemlátomást forgatókönyv és rendezés, ötlet és koncepció, no meg lámpák nélkül." Szemlátomást nagyon hülye vagy...Flux!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása