aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2007. január 25. 11:11:25

Kategória: 2 komment

 do i frighten you? is it my scar? no, it's your car.

Címkék

film poszter coming soon

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr144534428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ae 2007.01.29. 19:25:46

nincsenek jó híreim a filmmel kapcsolatban. szinte biztos, hogy a magyar forgalmazó (bufi) két darabban fogja vetíteni a produkciót, méghozzá kb. 1 hónapos különbséggel. ha minden igaz, a planet terror áprilisban, a death proof májusban kerül a mozikba. de az is lehet, hogy fordítva. ja, s megvannak a filmek hosszai is: a planet terror 80 perces, a death proof 90 perces lesz + 4 nem létező film előzetese; ezeket rodriguez, eli roth, rob zombie és edgar wright rendezte. ez utóbbiek lehet, hogy hozzánk el se jutnak...

MDM · movierevo.freeblog.hu 2007.01.31. 15:50:09

ez egyre gyalázatosabban alakul... mi a frászért kell elszeletelni és főleg még szünetet is tartani?! nem lehet hogy ezek az "előzetesek" majd a dvd-n extraként szerepelnek?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása