aeon flux

ready for the action now, danger boy?

duplakritika: kolja / tapló télapó Zalaba_Ferenc
2006. július 09. 01:27:22

Kategória: film Szólj hozzá!

kolya (1996) / bad(der) santa (2003). erőteljesen őszülő, de még sármos antihősünk valaha szakmája kiválósága volt, ám csélcsap életmódjának és mértéktelen nőzésének köszönhetően ma már csak töredékét tudja nyújtani korábbi teljesítményének, ám úgy tűnik, ez egy csöppet sem izgatja, egészen addig, amíg egy kölök be nem lép az életébe, s jelentős csiszolódás után alapjaiban változtatja meg őt.

bár jan sverák oscar-díjas múltidézősdijét egy világ választja el a bad santa minden határon túlmenő vulgaritásán, az alapszitu, s a mondanivaló kéz a kézben jár, csak az egyik kellemes nosztalgiával, finom humorral, visszafogott erotikával és rengeteg bájjal tálalja, addig a másik ledönt egy üveg székletpuhítót, s beleszarik a ventillátorba, majd aztán el is maszálja a trutyit az áldozat képén. a bad santánaksemmi sem szent és minden megmásííthatatlan, a kolyában pedig minden szent, ami a változásról szól.

Címkék

kritika comedy drama billy bob thornton columbia spi dimension eurocinema 10csillagos 8csillagos euro cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr324534271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása