aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2006. június 29. 08:03:55

Kategória: Szólj hozzá!

coming soon. snakes on a plane (2006). még egy képkockát se forgattak le belőle, de a snakes on a plane már kultfilm volt. íme, egy egyszerű, de nagyszerű, leginkább sokatmondó cím*, hozzá egy észbontóan primitív, de annál izgalmasabb sztori: egy koronatanút repülővel szállítanak a tárgyalás helyszínére, s egy "eszes" fejvadász azt találja ki, hogy rászabadít több száz halálos kígyót a gépre, hogy a nagy számok törvénye alapján azok majd elvégzik a piszkos munkát. természetesen ő is a gépen tartózkodik, természetesen azért, hogy a tanút vigyázó samuel l. jackson elkaphassa a grabancát. ...és természetesen elkapja a grabancát, ezen kívül csomót köt a több száz kígyóra. samuel úgy írta alá a szerződést, hogy egy szót sem olvasott a forgatókönyvből, csupán annyit kért, hogy a filmben elhagyhassa a száját a következő mondat : "there are snakes on the motherfucking plane!" no problemo.

hihetetlen felhajtás övezi a filmet: filmes fórumokon véres kardként hordozzák körbe a tetkónak sem utolsó teaser posztert, rengetegen töltik le az első - egyáltalán nem nagy szám - előzetest, mi több, otthon farigcsált merchandisinggal ünneplik az augusztus végén mozikba kerülő produkciót. david r. ellis rendező régebben kaszkadőr koordinátor volt, aztán olyan minőségi b-filmekkel tette le névjegyét, mint a final destination 2, vagy a cellular. ezúttal is hasonló szórakozást ígér: másfél órányi félelmet, humort és akciót, no meg jacksont és az m-betüs szavait. legutóbbi hírek szerint a filmet forgalmazó new line úgy döntött, hogy PG-13 helyett R besorolásra hajt rá, így ellis visszamehetett még öt napra forgatni, hogy még több profán dumát, vért, hentelést, cafatolást és pucérkodást rakjon a filmjébe. pucérkodás egy repülőn? alig várom, hogy lássam. :) várométerTM

 (*jó lenne, ha a kedves címfordítók is megmaradnának a "kígyók a repülőn" címnél, bármennyire tufának is tűnik, s ezúttal hagynák a "marás a magasban" jellegű fantáziafaszságokat.)

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr254534262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása