aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2006. március 05. 10:38:43

Kategória: Szólj hozzá!

azrael kalandjai magyarországon. oké, valahol most már tényleg húzni kellene egy vonalat. először is: nem kéne minden jöttment producer-palántát elhívni magyarországra, csak mert nem tudnak nemet mondani. azraelről pár nappal ezelőttig még csak nem is hallottam, aztán beszereztem tőle egy szettet, amely csúnyán felvizezett neurofunk-törmelék volt, az a fajta, amitől az embernek elmegy a kedve az egész drumandbass műfajtól. a discog szerint a fickó egyetlen proper megjelenéssel bír, szóval igazi sztár - ráadásul többször hangoztatta, hogy gyakorlata sincs, nem szívesen játszana, fellépés előtt is gyakorolnia kell, mert fél, hogy elszúrja. tényleg valódi sztár dj. 

a fent említett vonal meghúzása viszont nem csak rá vonatkozik, hanem a gomba mód elszaporodott partiszervezőre is, akik legalább annyira lelkesek, mint amennyire amatőrök. úgy volt, hogy péntek este azrael fellép nálunk a chaos soundz meg még valami fantáziadús névvel bíró csapat szervezésében. a fellépés elmaradt. és most kapaszkodj meg, íme a szervezők pénteki közleménye:

"Azrael tegnap (márc 2.) sikeresen megérkezett a ferihegyi repülőtérre, el is vittük a szállására, és megbeszéltük, hogy másnap, azaz ma (márc 3.) reggel 10-re érte megyünk, majd elvisszük ebédelni, utána rádióinterjú, egy szett és stb. Reggel elmentünk érte, de nem volt "otthon", de végülis bejutottunk a lakásba. Az egyik táskája ottvolt teljesen üresen a földön, minden cucca eltűnt, és mivel az ágy nem volt megágyazva (úgy volt, ahogy otthagytuk), valószínüleg nem is aludt ott. Vártunk rá 4 órát, hátha előkerül, aztán elmentünk a kerületi rendőrkapitányságra, hogy most mégis mit lehet tenni. Leellenőrizték a bankszámlaszámát, az azonosságát és a lakcímét, és valószínűsíthető, hogy mindegyik hamis volt, mivel nem egyezett
egyik sem. Kőrözést adtak ki ellene. Kedden pedig a rendőrség kimegy a repülőtérre (hogyha esetleg addig nem kerülne elő), ha fel akarna szállni a gépére, akkor ezt megakadályozzák. Valamint, hogy peres úton vissza tudjuk követelni a miatta elbukott összegeket.

A constructed-illusions ezúton bocsánatot kér minden érintettől, de nem tudunk mit csinálni, várunk."

gondolhatod, micsoda konspirációkat eredményezett az eset. azrael orosz, s biztos a kgb elől menekült, drogcsempész, nem is ő jött el, stb-stb. persze, az egész mizériát a csodálatos partiszervezés, no meg a sztár dj lamerségének csodálatos összhangja eredményezte. íme* azrael beszámolója a magyarországi kiruccanásról. mókás. állítólag a buli nélküle is egész jól sikerült. túl sokan nem is fognak azért sírni, hogy nagy valószínűség szerint a büdös életben többet nem jön magyarországra. :)

*magyarul (nem saját fordítás, ne üss): okés, pont ráérek. szóval utazott egy nagyot, aztán megérkezett. kedves emberek még ki is üritettek egy lakást a számára, és kirakták az ajtóra a buli szórólapját. találkozott andrew-val, aki nagyon nagy barátja, vele szeretne többet találkozni. egyedül hagyták a kégliben, mert másnap interjú, meg minden lett volna, inkább másnap ivott volna. aztán pár óra mulva rájött a telefonálhatnék és elindult keresni egy fülkét. Mivel csak a másnapi buli után fizették volna ki, ezért csak egy hívásra elegendő apró volt nála. Szerencsére talált egy kocsmát, ahol elfogadták a fontot is, így bekapott pár italt, amitől mocskosul berúgott, mert nem volt más dolga. aztán járkált egy kicsit, meg felvett egy mini videót is. Aztán metróval kiment a reptérre, hogy angolul beszélő emberekkel találkozhasson és ott aludt. A nagy kép pont az ágyikójából készült. Aztán másnap felébredt és beszélt emberekkel, akik azt mondták neki, hogy menjen az angol követségre. Az út a követségig a reptértől nagyon hosszú volt, és tele volt furcsa állomásnevekkel. Vicces lett volna, ha nyaral, és sokkal többen, mondjuk százan lettek volna.

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr904534123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása