aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2006. február 05. 09:28:57

Kategória: Szólj hozzá!

hallgatok.

mixmag presents the breakbeat annual by plump dj's (2005).  ahogy azt már a p's-től megszokhattam, most is elektro funkot kavarnak retrobreakkel, így az összeállítás már csak egy lépésre van a fresstylers/deekline&wizard vonulattól, a rádióbarát breakbeattől. szerencsére a mix azért tartogat egy-két fajsúlyosabb darabot is, pl. azzizo da basstől és elite force-tól.
vibez presents drumfunk vol.1 (2006). újabb "drumfunk kezdődknek" a vibez kiadótól, amelyben mindenféle jót kínál a műfaj legismertebb nótiától (facture&neptune - colemanism) kezdve néhány örökzöldön át (vertigo - the drained) súlyos experimentális próbálkozásokig (macc - guttural). kizárólag elborult dobmániásoknak (nekem!). 
james horner - the new world (2005). szép, nagyon szép, már-már szívszaggatóan szép, de horner sosem lesz képes úgy megérinteni, mint hans zimmer tette azt egy másik malick-film, a the thin red line zenéjével.
system of a down - mezmerize/hypnotize (2005). a los angelesi négyes tavaly két albummal jelentkezett, amely tulajdonképpen egy album két részre vágva. persze, részben a rajongók lenyúlása, de azért van abban valami, amit serj tankian énekes mondott: egyben túl tömény lenne ez a 23 dal. nos igen, én általában a nyolcadik után besokallok, de néhány óra után visszatérek a SoaD speedmetal/rockopera világába.
placebo - meds (2006). az interkontinentális és interszexuális trió ötödik szériaalbuma kiforrottságról és sokoldalúságról tanúskodik. igazán slágergyanús zenét nem találtam rajta, de egyik mellett sem lehet zárt füllel (és szívvel) elmenni. viszont brian, ha már ilyen nagy erőkkel kacsingattok az elektronikus világ felé, akkor legközelebb bevehetnétek egy olyan közreműködőt, aki többet tud a "303 101"-nál.

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr834534069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása