aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2006. január 10. 20:32:53

Kategória: Szólj hozzá!

hallgatok.

john williams - munich. mintha cimbalomot hallanék a fülbemászó jajveszékelés közepette... hatásos és szép, de kissé monoton filmzene, amely nagy valószínűséggel oscart fog kisajtolni az itészek könnyzacskóiból.
various artists - sonar project vol.1. bár a katalógusok szerint tavalyi megjelenés, mégis az idei év első nagy dnb albuma címmel jutalmaznám a vibez kiadó válogatáslemezét, amely összehívta a drumfunk legnagyobbjait fanutól sebáig, fracture and neptune-tól samurai-ig. a semmitmondó első két számot igazi dob és basszus reinkarnáció követi, melyek nem tánctér barát nóták, ellenben kitűnő hangulatfestő zenék egy kis esti baráti disputa mellé. újabb kitűnő példa arra, hogy a drum and bass nem csupán primitív döngölésből áll.
various artists - hustle & flow. terrence howard izzó tekintete nélkül ezek a hip-hop szörnyek gyakran nem többek erőtlen hőzöngésnél. a whoop that trick azért könnyedén rak rendet a fukszos mutogatók között, mikor aszongya, hogy "so if you want some this is your death wish/better come correct cause i came to break you off trick". engem ne, jóó? 
the cardigans - super extra gravity. hiányzik belőle az a letisztult countrypop hangzás, ami a svéd ötös előző, eddigi legjobb albumát. maszatos és szögletes, kicsit merész, kicsit erőltetett, de azért csak annyira bátor, hogy le ne verje a sörös üveget az asztalról.
gustavo santaolalla - brokeback mountain. hű de szeretném már látni ezt a filmet! szinte látom magam előtt a zemérmetlenül kitárulkozó, tágas szépséget (a tájat, mi mást? :), a poroszkáló négylábúakat, a hanyatt dőlve fűszálat rágcsáló cowboyokat... gustavo olyan türelemmel simogatja a gitárját, mintha minden egyes hangnál szeretné kivárni, míg az elmegy a hegyig és vissza is jön. ez tranquility, ember! csak az a sok töltelék-betétdal ne lenne...

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr874534024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása