aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. november 10. 17:31:08

Kategória: Szólj hozzá!

nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek. épp a smallville első évadjának szinopszisait gyártom. figyeld, milyen sztorikat kínál ez a - nomen est omen - szuper sorozat:

"...a kriptonit, az a titokzatos zöld anyag, amely óriási veszélyt jelent Clarkra és Smallville valamennyi lakójára, ugyanis egy flúgos öregemberből ereje és dühe teljében lévő gyilkost farag, egy krónikus soványságban szenvedő lányt pedig zsírleszívó vámpírrá változtat..."

"...egy üzletember rájön, hogy a kriptonit segítségével képes befolyásolni az embereket, s ezzel szuperkereskedővé válhat..."

"...a pedáns és meglehetősen prűd Lana kapcsolatba lépett egy titokzatos, kriptonittal fertőzött virággal, amely egy csapásra megszabadította őt gátlásaitól, és egy csábító démont faragott belőle..."

egyszerűen imádom a munkám! :)

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr774533867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása