aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. szeptember 28. 12:12:57

Kategória: Szólj hozzá!

mégsem oszlik fel a garbage. csak egy rakás idióta újságíró csinálta a feszkót. hivatalos bejelentés a garbage.huról.

Kedves aggódók és összezavartak!

Miután olvastuk azt a sok hülyeséget a Garbage jövőjével kapcsolatban, úgy éreztük, írnunk kell a témáról, és tisztáznunk kell a dolgokat.

Néhány újságíró kihasználva szabadságukat nem pontosan írták le a közelmúlt eseményeit a mi úgy nevezett "feloszlásunkkal" kapcsolatban. Szedett vetett információkból összeollózva, szövegkörnyezetükből kiemelt idézetekkel támasztják alá az ő saját elméletüket, de ezek a történetek csakis üres spekulációk és teljesen pontatlanok.

Az igazság a dologgal kapcsolatban egyszerű és meglepően nehéz lenne félremagyarázni. Több, mint tíz éven keresztül, az albumkészítés és turnézás körforgásában éltünk és történetünkben most először úgy döntöttünk, hogy megtörjük ezt a kört és szabadságot veszünk ki. Mit jelent ez? NEM oszlottunk fel. Viszont, jól megérdemelt pihenőre megyünk, hogy végre eltölthessünk némi időt a családunkkal és barátainkkal. Mennyi időre? Nem tudjuk.

EZ a döntés nehezen született, de szükséges a célból, hogy megőrizzük, ami oly kedves nekünk. Az elmúlt tíz év elképesztő élmény volt mindannyiunk számára és értékeljük a szabadságot, a szeretetet és a támogatást, amit oly bőkezűen adtatok nekünk ezalatt az idő alatt. Végtelenül hálásak vagyunk mindannyitoknak, izgatottan, lelkesen és várakozással telve nézünk a következő fejezet elé az életünkben.

Igaz Szeretet Mindörökké
Garbage

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr24533782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása