aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. július 29. 16:45:41

Kategória: Szólj hozzá!

spielberg-finish. az egyik fórumon szóba került az, hogy spielberg filmjei giccsesek. ezzel csak a legritkább esetben tudok egyetérteni, de tény és való, hogy a befejezésekkel a direktor úr sok esetben hadilábon áll. pedig csak azt kellene megtanulnia, hogy mikor kell abbahagyni a forgatást. én így képzelem el a spielberg-filmek ideális befejezéseit (zárójelben a játékidő megkúrtítása/hosszabbítása):

close encounters of the third kind: leszáll a gömb, zenélnek, kiengedik az eltűnteket, nem látjuk az idegeneket, dreyfuss és a többiek belépnek, a gömb elszáll, vége. (-2 perc)
the color purple: jöhet a happy end, csak ne fél órában!!! (-20 perc)
always: "emberek, azt hiszem, ez nem jött össze, inkább be se mutassuk." (-118 perc) 
hook: "túl öreg vagyok már ehhez a szarhoz, ne mutassuk be." (-136 perc)
jurassic park: kiugrik a vízből vmi rémes dínó és elkapja az albatroszt. annyira akartaaaaaam!!! esetleg dr. hammond a fűbe haraphat, mint a regényben. (+30 másodperc)
schindler's list: a címszereplő rabruhában kocsiba ül és elhajt. nincs se matekozás (ez ennyi meg annyi életet ér), se kőrakás színesben. (-8 perc)
the lost world: lehetett volna hosszabb is a san diegós rész, s ki a farnc zárta vissza a dínót?! (+5-10 perc)
amistad: hopkins 25 perces beszédét 5 percre is összevághatták volna, az idióta "a bantu négereket aztán megint elkapták és újra eladták rabszolgának" szöveget is mellőzhették volna. (-21 perc)
saving private ryan: tom hanks bekapja a golyóbist, meghal. nincs "earn this!", se "did i really earned it?" nyöszörgés a végén. (-5 perc)
a.i.: a robopinokkió elsüllyed, rájön a tündér műanyagból van, the end. (-20 perc)
minority report: tom cruise-t berakják a börtönbe, the end. (-15 perc)
the terminal: a szaxis ürge játszik, navorski hallgatja. feliratok. (-1 perc)
war of the worlds: nincs az az ölelkezős, mindenki túlélte jelenet a végén. mondjuk, cruise leszállítja a leányzót, s a célpont helyett talál egy nagy sötét lyukat. darth vader üvöltését be lehetett volna vágni: "nooooooooo". (-2 perc)

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr724533622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása