aeon flux

ready for the action now, danger boy?

why do you love me?! Zalaba_Ferenc
2005. július 10. 00:00:39

Kategória: zene Szólj hozzá!

nem akarok koncertbeszámolót írni, mert egyrészt unalmas, másrészt kb. ugyanazt tudom leírni, amit mások is: kevesen voltunk, mind ugyanazt éreztük. ez a banda nekünk játszott. mindannyiunknak. a garbage-ról van szó, akikért most jó sokan megőrülnek az in-yer-face dalukért, igen-igen, a why do you love me miatt. csak néhány szösszenet:

- megveregettem duke erikson vállát. ez a fazon úgy néz ki, mint vmi kiöregedett pornószínész, s úgy is vonaglik gitárjával. de jól penget.

- haverom röhögött, mikor azt mondtam, hogy shirley legalább egy szót nekem énekelt a bleed like me-ből, de tényleg így volt. :)

- 20 zenét játszottak, uralkodtak, zúztak, istenek voltak. ehh, ez már nagyon ilyen izé, abba is hagyom.

azért ezt a képet még be kell szúrni, ez midnent elmond a hangulatról:

Címkék

zene pop rock koncert music alternative electro electronic garbage alternative rock zene kep alternative pop koncert beszamolo

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr914533532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása