aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter + videogaléria: star trek - mindenen túl [star trek beyond] (2016) Richter Géza
2016. július 20. 16:48:38

Kategória: film Szólj hozzá!

Ezt bizony benéztem, mint sokan mások: a Rihannával kalapáló előzetes még korántsem a záródarab volt, így az Enterprise holnapi kilövése (khm) előtt még egyet tolunk a szekéren a Star Trek: Mindenen túl leges-legutolsó trailerével, és az elmúlt két hétben összegyűlt anyagokkal. Végeredményben a legutóbbi videolista 42 44 elemesre bővült, magyar és angol nyelvű kisfilmekkel vegyesen. Emellett a Star Trek Marathon elnevezésű vetítésre Jeffrey Everett, az IMAX verzióhoz pedig Matt Taylor tervezte plakátban kivételesen hatalmas méretben és felbontásban gyönyörködhettek, ment annyira kafák, hogy muszáj.

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201607/star_trek_beyond_poster_06_b.jpg

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201607/star_trek_beyond_poster_05_b.jpg

Címkék

sci-fi star trek trailer interview anniversary sci fi 3d poszter drama action tv spot paramount zachary quinto werkfilm imax poster sequel adventure anton yelchin karl urban idris elba simon pegg jj abrams chris pine sofia boutella zoe saldana justin lin john cho uip duna film joe taslim lydia wilson deep roy

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr418903568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása