aeon flux

ready for the action now, danger boy?

kép- és videogaléria: star trek - mindenen túl [star trek beyond] (2016) Richter Géza
2016. július 06. 21:10:15

Kategória: film Szólj hozzá!

Egy űrlény és tizennégy jelenetkép, az összes magyar karakterplakát és egy új eredeti poszter, az Empire vonatkozó borítója normál, előfizetői és gyűjtői kiadásban, plusz a magazinban megjelent, két exkluzív fotó. (A forgatási képek galériája itt volt.) A folytatásban tizenhét videó, többnyire angolul, de kettő  magyarra szinkronizált változatban is megtalálható. A három korábbi, teljes hosszúságú trailer nélkül többnyire tévére vágott előzetesek szerepelnek a lejátszási listában, ám akad köztük pár karakterszpot, Rihanna betétdalának klipje, a művésznő interjúja a Star Trek-szériához fűződő viszonyáról, és néhány filmklip is.

Címkék

zene sci-fi star trek trailer music interview anniversary sci fi videoklip hallgatnivalo empire poszter drama action tv spot paramount zachary quinto werkfilm poster sequel adventure anton yelchin karl urban idris elba simon pegg jj abrams chris pine sofia boutella zoe saldana justin lin john cho magyar poszter film kep uip duna film poszter magyar filmkep joe taslim lydia wilson deep roy

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr168870954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása