aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer + plakátgaléria: mélytengeri pokol [deepwater horizon] (2016) Richter Géza
2016. június 29. 15:26:27

Kategória: film Szólj hozzá!

Ősz közepén érkezik a Deepwater Horizon olajfúrótorony 2010-es felrobbanása és az amiatt bekövetkezett környezeti katasztrófa sztoriját feldolgozó Mélytengeri pokol, aminek elkészült a szinkronizált előzetese. A filmben feltűnik Kate Hudson, ám neki nem járt karakterposzter: ilyet csak a tévé- és mozisorozatban is befutott Dylan O'Brien, a tavaly Golden Globe-ra jelölt Gina Rodrigez, a mindig nagyszerű John Malkovich, a pályája reneszánszát élő Kurt Russell, és a főszereplő Mark Wahlberg kapott. Utóbbi Peter Berg rendezővel korábban A túlélőben kooperált, sőt közösen szállítják december-januárban az Oscar-esélyesnek tartott Patriots Day című, a 2013-as bostoni maratonon történt robbantásról szóló drámát.

Címkék

trailer thriller kate hudson poszter drama kurt russell mark wahlberg john malkovich poster peter berg disaster movie summit lionsgate biopic dylan o brien trailer magyar magyar trailer freeman film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr608854460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása