aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá + szereposztó dívány: star trek beyond (2016) Richter Géza
2015. augusztus 21. 10:06:23

Kategória: film 3 komment

Június végén Justin Lin rendező megerősítette, hogy az űropera aktuális felvonásának címe a korábbi híreszteléseknek megfelelően valóban a Beyond utótaggal egészült ki, ezek pedig az első forgatási fotók egyenesen Vancouverből. Kirk kapitány, legénységével egyetemben a Csillagflotta vadiúj plecsnijét viseli a vadiúj egyenruháján. Az már biztos, hogy Sofia Boutella full űrlénybe' nyomja, és miután megszabadult penge lábaitól a Kingsman után, ezúttal a jófiúk és -lányok táborát erősíti, mellékalak helyett vezető szerepben. További részletek egyelőre nem derültek ki karakteréről, ahogy a stábhoz legutóbb csatlakozott tagok, Lydia Wilson és Joe Taslim kapcsán is sötétségben (höhö) tapogatózunk. Utóbbiról annyi tudható, hogy az Idris Elba alakította főgenyóval ellentétes oldalon áll. Nem mintha Mr. "Soha-Nem-Lehetek-Bond" gazfickójáról bármit elmondhatnánk azon túl, hogy gaz lesz és fickó.

star_trek_beyond_01_b.jpg

Ja és Deep Roy visszatér, hogy Keenser maszkját ismét magára öltse a jövőre félévszázados jubileumát ünneplő sorozatban. Mindenesetre a zöld kárpitok között, rozsdás csatornafedőnek tűnő, intergalaktikus nyílászáró alól előmászó csapat kifejezetten jó kedélyűnek tűnik, különösen Simon Pegg hozza a szokott formáját. Bár ki nem játszana rá örömében a hülye angol, angol hülye figurájára a többiek szórakoztatásaként, ha forgatókönyvírói és színészi karrierje a két legnagyobb sci-fi franchise-ban is egyre magasabbra ívelne? Chrise Pine-ra azért valaki rászólhatna, hogy első számú sztárság ide, hollywoodi kemény legénység oda, ásításnál nem takarni a tátott szájat szimplán türhő szokás. Azt viszont nem értem, hogy a hölgy fizimiskája, illetve a vélhetően űrjárműként funkcionáló díszlet láttán a nemzetközi szaksajtó miért emlegeti A galaxis őrzőit. Ötlet?

star_trek_beyond_02_b.jpg

star_trek_beyond_03_b.jpg

star_trek_beyond_04_b.jpg

star_trek_beyond_05_b.jpg

star_trek_beyond_08_b.jpg

star_trek_beyond_09_b.jpg

star_trek_beyond_10_b.jpg

star_trek_beyond_11_b.jpg

A teljes galéria (53 kép) ide kattintva megtekinthető. Volt egy rövid videó is, amit a Paramount eltávolíttatott, de ugyanezen a linken elérhetők a belőlük készített animgifek. Így lehet egy csekély elképzelésünk például "Scotty" idétlenkedéséről.

Címkék

sci-fi star trek anniversary sci fi drama action paramount zachary quinto sequel adventure anton yelchin karl urban idris elba simon pegg jj abrams chris pine sofia boutella zoe saldana justin lin john cho filmhir film kep uip duna film filmkep joe taslim film hir lydia wilson deep roy

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr997722234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

onderon 2015.08.22. 17:19:49

a green screen már nem menő

Gunner 2015.08.22. 21:46:30

Az ott nem green screen, hanem fantasztikus díszletelem meg sok-sok practical effekt. A green screen csak akkor gonosz és csúnya dolog, ha a gonosz és csúnya George Lucas használja.

Na, dobjuk a vérpistikéken való gúnyolódást.

A képeken a csaj a legérdekesebb, az arcfestése nekem kicsit Darth Maulos, meg ismerve Boutella mozgáskultúráját nem lepődnék meg, ha valami hasonló típusú karaktert játszana.

Bár nem vagyok egy ős Star Trek-rajongó, a mozifilmek közül elég sokat szeretek, a két Abrams-félével is elvagyok, bár remélem a rendezőcserével kicsit kevesebb lesz a lens flare.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása