aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter + van képünk hozzá: black mass (2015) Richter Géza
2015. április 29. 08:06:25

Kategória: 3 komment

Bár Black Mass-t eddig csak a szabbatista Electric Wizard hangzóanyagaként volt szerencsém megismerni rögzített és élőben előadott formájában, az ugyanezen a címen futó, megtörtént eseményeket feldolgozó filmtől nem kevesebbet várunk, minthogy visszaterelje Johnny Deppet régi önmagához. Legalábbis ami a vásznon nyújtott teljesítményét illeti, magánemberként nyilván nyugodtan maradjon olyan, amilyen. A sikerhez minden adott: egy politikai szállal átszőtt maffiasztori, a felkapott nevek több generációját tartalmazó szereplőgárda – Benedict Cumberbatch, Kevin Bacon, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard, Joel Edgerton, Corey Stoll és Jesse Plemons –, valamint Scott Cooper rendező.

black_mass_01_b.jpg

Az úriember első két dirigálása, A harag tüze, illetve az Őrült szív az erős atmoszféra, a jól felépített és bonyolított történetvezetés, a kidolgozott motivációk és lélegző, élő karakterek asztalára tette le a névjegyét, olyannyira, hogy utóbbiban nyújtott alakításáért az adott évben végre Jeff Bridges vihette haza a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscart. A legendásan erőszakos dél-bostoni gengszter, majd FBI-besúgó Whitey Bulger első fotóját az Entertainment Weekly közölte, aztán érkezett a folytatásban csücsülő trailer és poszter. Én még a lábujjaimat is hajlandó vagyok keresztben tartani a 2015. szeptember 18-án aktuális debütálásig szorítva, csak felejthessük már el a (remélhetőleg) elmúlt, túl hosszúra nyúlt időszak minősíthetetlenül szar Depp-filmjeit. A maszkírozáshoz való bornírt vonzódása megbocsátható, hiszen bánja kánya, ha a cirkusz nem öncélú, és az üresség elfedése helyett van kézzelfogható funkciója.

black_mass_poster_01_b.jpg

Címkék

trailer johnny depp sienna miller warner gangster poszter drama action intercom poster crime kevin bacon juno temple peter sarsgaard adam scott biopic entertainment weekly james russo benedict cumberbatch joel edgerton jesse plemons dakota johnson filmhir film kep crime movie filmkep gangster movie film hir corey stoll

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr727408208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isvaen 2015.04.29. 09:19:48

hunter s thompson don't text. hunter s thompson kill. hjaj, johnny...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása