aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: out of furnace (2013) Németh Barna
2013. október 04. 21:10:00

Kategória: film 2 komment

Miközben arról megy a diskurzus, hogy egy-egy bemutató előtt álló nagy film hogyan befolyásolhatja a díjszezont, hajlamosak vagyunk megfeledkezni a kicsikről. Ha valaki, hát Scott Cooper mesélhetne erről, aki 2009-ben, a decemberben épp csak kicsit megfuttatott filmjével (Őrült szív) nem csak megcsípett három jelölést, de vitte az egyik legfontosabbat is (Legjobb férfi főszereplő Jeff Bridges-nak), ami mellé már csak bónusz volt a betétdal jutalmazása.

Cooper idén újra támad, méghozzá egy fajsúlyos drámával, csupa elsőrangú színésszel a fedélzeten. Miután Irakból hazatért testvére (Casey Affleck) rossz társaságba kerekedik és eltűnik, a rendőrség tehetetlenségébe belenyugodni képtelen Russell (Christian Bale) a maga kezébe veszi az irányítást. Rajtuk kívül, kisebb-nagyobb szerepekben feltűnik még Forest Whitaker, Woody Harrelson, Zoe Saldana és Willem Dafoe. Íme a friss trailer, poszter pedig kattintás után látható...

out_of_the_furnace.jpg

Címkék

trailer poszter christian bale woody harrelson forest whitaker willem dafoe casey affleck zoe saldana

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr125551941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lennox 2013.10.05. 12:06:19

Ezt az előzetest én már elkerülöm. Az első előzetest is alig bírtam elfelejteni, hál'isten már nem emlékszem semmire, csak arra, hogy lelőtte a film háromnegyedét.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása