aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: testament of youth (2015) Németh Barna
2015. április 24. 20:32:00

Kategória: film 2 komment

A forgalmazó természetesen a hölgyeket igyekszik megszólítani a nagy nyári macsó vircsaft közepette, de valószínűleg a férfiak is szívesen lassítanak Alicia Vikanderrel ebben az első világháborús drámában, amelyben egy lány hagyja ott az egyetemet, hogy nővérnek álljon, miután szerelmét és testvéreit is kivezényelték a frontra. Bónuszként pedig ott van Jon Snow Kit Harington, aki a kritikusok szerint vége úgy csinál, mintha tudna is valamit.

Címkék

bbc trailer independent history drama historical lionsgate hayley atwell biopic kit harington eurocinema war movie brit flick britflick alicia vikander

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr47396494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2015.04.24. 20:40:55

Nálunk már volt moziban, érdekes egy film. Bemutatja a háborút a katonák otthon maradt hozzátartozóinak szemszögéből főleg.

Egyébként Harringtonon és Vikanderen kívül Taron Edgerton (Kingsman) és Colin Morgan a BBC Merlin sorozatának címszereplője is szerepel. Plusz egy kis szerepben Hayley Atwell is feltűnik.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása