aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szereposztó dívány: a törvény nevében - 2.évad [true detective s2] (2015) Németh Barna
2015. március 19. 21:57:00

Kategória: tv 7 komment

Az HBO várva várt sorozatának második évadja már elég sok leplet lerántott magáról. Egy ideje megvannak a főszereplők, körvonalazódott a történet, sőt, már az első forgatási fotók is befutottak. Most viszont már azt is tudjuk, hogy az alapvetően komor hangvételű szériát idén egy kis orgia dobja majd fel, amelyhez többek között az alábbi két pornószínésznőt szerződtették le az alkotók (végre új értelmet nyert rovatunk címe is!): a bal oldalon Peta Jensen (Giant Juicy Juggs 4, I Love My Sister's Big Tits 4), a jobb oldalon pedig a Power/Rangers bootleg moziból is ismerős Amia Miley (Young Beaver Fever, Cock Loving Teens 3) látható.

Ezen túl, a Movie Pilot újabb részleteket tudott meg a történetről is, amely egy hulla felfedezésével kezdődik. Az autópályán talált holttest mellkasába sátánista szimbólumokat karcoltak, az ügyet két rendőr kapja meg (Farrell és Kitsch), akik azonosítják is a férfit. Az áldozat a Vince Vaughn játszotta "üzletember" társa volt, aki az alvilági kapcsolatok mellett ezer szállal kötődött néhány S/M klubhoz is.

true1.jpg

Címkék

hbo tv show tv sorozat true detective tv hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr477285031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucuminator 2015.03.19. 22:04:27

Szóval egy Tágra zárt szemek sequel is lesz egyben? :D

Németh Barna 2015.03.19. 22:16:09

Az amerikai prüdéria legszebb képviselői már most hangot adtak aggályaiknak :) Reményeik szerint azért annyira nem lesz durva. Biztos nem. Azért kellett pornósokat szerződtetni, mert a szél majd kicsit fellebbenti a szoknyát :D

Ik4r0s 2015.03.19. 22:53:18

@Németh Barna: Valószínűleg tényleg egy lebbentésről lesz szó, elvégre azért itt egy sokkal de sokkal magasabb szintű alakítást kell produkálniuk. Jensen pár hónapja fedeztem fel és szó mi szó elég szemrevaló. A másik hölgyet (még) nem ismerem. Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz ki az HBO két pornószínésznőből. Valami nagyon romlott, nagyon mély dolgot várok ettől az évadtól is.

Németh Barna 2015.03.19. 23:17:24

@borsozoo: Szerintem meg nem, az orgia nálam egész mást jelent, az HBO-t pedig nem köti a PG-hülyeség. Az Entourage-ban is pornószínész kapta a telibe-p*na jeleneteket.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.03.20. 10:47:02

főleg a reklám/botrány/hípe értékük miatt szerződtették őket szerintem.

DHOPW42 2015.03.20. 13:43:15

Hát erre kíváncsi leszek, de - persze nem ez alapján - jónak ígérkezik nagyon. Nekem az 1. évad az elejétől a végéig tökéletes volt, és nagyon bízom az alkotókban.

Gallion 2015.03.20. 19:58:46

A Trónok harcában is van egy rakás pornószinésznő, ennek ellenére eddig semmi hardcore-t nem mutattak (és jobb is igy szerintem). Egyszerüen szerintem ha egy szerep arra minimalizálódik, hogy az illető hölgynek pucéran kell szerepelnie akkor érdemes olyasvalakit felkérni, aki egy szál punciban sem veszti el a magabiztosságát és a stábnak nem kell a zavarával foglalkoznia.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása