aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj 300 - a birodalom hajnala pólót! Zalaba_Ferenc
2014. július 11. 18:05:00

Kategória: film dvd bd 4 komment

300 spártai után 300 görög szállt szembe Xerxész megállíthatatlanul hömpölygő seregével, hogy ezúttal tengeren nehezítsék meg az istenkirály dolgát. Az izom- és fémfetisiszta 300: A birodalom hajnala a napokban jelent meg DVD-n, BD-n és BD3D-n. Ennek örömére a filmet home videón forgalmazó ProVideo két menő pólót ajánlott fel blogunk olvasóinak.

Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni a következő kérdésre:

Ki rendezte A birodalom hajnala nagy sikerű első részét?

A) Noam Munro
B) Zack Snyder
C) Federico Fellini

A válasz betűjelét teljes neved és címed feltüntetésével e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) várjuk. A tárgy legyen "Birodalom" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között két 300: A birodalom hajnala pólót sorsolunk ki (L illetve XL méretű van; kérlek, a válaszlevélben jelezd, hogy melyik méretet preferálnád!). A játék július 27-e, vasárnap éjfélig tart. A nyerteseket a rá következő héten értesítjük. Figyelem: csak teljes névvel, címmel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz sok szerencsét, és ne feledd el megváltani a kondibérleted!

300riseofanempire_shirt.jpg

A 300 című filmeposz új fejezetében, amely épp olyan lélegzetelállító látványvilággal elevenedik meg, mint az első rész, a dicsőségért való harc emberpróbáló helyszínen folytatódik: a tengeren. Themisztoklész, a görög hadvezér a perzsa hódítók félelmetes hadseregével néz farkasszemet, melynek élén királyuk, az istenként tisztelt Xerxész, valamint Artemiszia, a hajóhad bosszúszomjas parancsnoka áll. Themisztoklész tudja, hogy csak úgy győzheti le a perzsa armadát, ha a görög városállamok összefognak. A támadás élére áll, amely végül döntően megváltoztatja a háború kimenetelét. A film a héten jelent meg DVD-n, BD-n, BD3D-n, valamint limitált kiszerelésű, fémdobozos BD3D-n. A megjelenés részleteiről ide kattintva olvashattok.

bd3d_302.jpg

Címkék

fantasy jatek 300 eva green sequel historical rodrigo santoro provideo warner bd warner dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr576500807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jester. 2014.07.11. 19:31:12

("válasz levélbe jelezd" helyett válaszlevélben jelezd)

Ficus Cucis 2014.07.12. 09:04:14

Tisztelettel kérdezném, hogy mi lesz a kb. 1 éve félidőben abbahagyott képfelismerős játékkal?

zsóka_eszter 2014.07.12. 14:35:19

no, az engem is érdekelne...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása