aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: calvary (2014) Fata Richárd
2013. december 11. 14:10:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Kihirdették a januári (immár harmincadik) Sundance Filmfesztivál versenyen kívüli premierfilmjeinek listáját is, és természetesen ezúttal is pazar a felhozatal: Anton Corbijn, Michael Winterbottom, Gregg Araki és Lynn Shelton új filmjei; William H. Macy rendezői debütálása; A rajtaütés folytatása; Brit Marling és Mike Cahill párosának (Felettünk a Föld) új sci-fije; a Frank, amelyben Michael Fassbender műfejet viselő avantgárd rocksztárt alakít; a The Voices (a Persepolis és a Szilvás csirke rendezőpárosának női felétől), amelyben a beszélő háziállatai által befolyásolt Ryan Reynolds próbál kikeveredni egy gyilkos helyzetből; John Michael McDonagh második rendezése, amelyben egy jóravaló kisvárosi pap halálos fenyegetést kap gyóntatás közben – ez utóbbihoz ráadásul rögvest kaptunk egy előzetest is!

Úgy tűnik, A guardistával berobbant idősebb McDonagh-fivér ezúttal nyomasztó lélektani drámával vegyíti a fekete humort, a szereplőgárda pedig rendkívül szimpatikus: a főszerep természetesen ismét Brendan Gleesoné, de mellette feltűnik még fia, Domhnall Gleeson, a csodás Kelly Reilly, Chris O'Dowd, Isaach De Bankolé (akit nemsokára Hajdu Szabolcs Délibábjának főszerepében is láthatunk majd), valamint a Trónok harca Petyrje, Aidan Gillen is.

frank_voices.jpg

Címkék

trailer independent comedy anton corbijn drama filmfesztival sundance ryan reynolds brendan gleeson martin mcdonagh william h macy michael fassbender brit marling film kep domhnall gleeson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr255685721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása