aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 36. hét) Takács Máté
2013. szeptember 05. 07:58:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Lehet-e annyira fenyegető a családját védő Ethan Hawke, mint a magát mentő Vin Diesel? Mi lehet korhatárosabb egy kisgyerekeket célzó rajzfilmben, mint egy tinédzserekre pályázó koncertfilmben? Mennyi magyart vonz Steve Coogan sztripklubja? E súlyos kérdésekre csak mozizással kaphatunk választ. Heti bemutatók.

the_purge_small.jpg

  • A bűn éjszakája (The Purge). MInden évben van egy éjszaka, amikor fittyet lehet hányni a törvényekre: például a tízévesek is jegyet válthatnak a Kamatylistára, vagy ha úgy tartja kedvük, Ethan Hawke családjára is rátörhetik az ajtót. Feliratos, 85 perc, UIP-Duna Film. 16 éven felülieknek.
  • Halbalhé (SeeFood). Maláj rajzfilm a hazai mozikban, kevés tigrissel, de több hallal, mint amennyi elfér egy szardíniakonzervben. Látható 3D-ben és 2D-ben. Szinkronizált, 93 perc, Big Bang Media. 6 éven felülieknek.
  • One Direction: This Is Us. Egy az irány, az pedig a mozik felé vezet, ha tudni akarjuk, hogy szól manapság a popzene. A népszerű brit együttes dokumentum-koncertfilmjét vetítik 2D-ben feliratosan és 3D-ben eredeti nyelven. Az év második korhatár nélküli filmje a Lotte és a holdkő titka után. Feliratos, 92 perc, InterCom. Korhatár nélkül megtekinthető.
  • Riddick. Vin Diesel sötétben tapogatózik, s közben megküzd mindennel, ami egy idegen bolygón az útjába kerülhet ebben a világpremier folytatásban. Látható IMAX-ben és 4DX-ben is. Szinkronizált, 118 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • A szenvedély királya (The Look of Love). Steve Coogan Paul Raymondot játssza, aki egy időben Nagy Britannia leggazdagabb férfijának számított: ő nyitotta meg ugyanis az ország első sztriptízbárját. Feliratos, 101 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)


Címkék

thriller animation sci fi ethan hawke action intercom documentary vin diesel steve coogan riddick provideo one direction children movie 3d cinema uip duna film big bang media vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr355495945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása