aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: foxcatcher (2013) Németh Barna
2013. augusztus 22. 08:10:00

Kategória: film 4 komment

Ha feltennénk a kérdést, hogy kit képzeltek el egy paranoid skizofrén gyilkos szerepében, valószínűleg nem sokan voksolnánatok Steve Carellre. Bennett Miller rendező (Capote, Pénzcsináló) viszont pont ezt jelöli meg egyik fő okként, hogy mégis az elsősorban komikusként (el)ismert színészt szerződtette le új filmjéhez, hogy eljátssza azt a John DuPont-t, aki először összebarátkozott az olimpiai bajnok testvérpárral (Mark és David Schultz), majd később megölte egyiküket.

Az igaz történeten alapuló film elsősorban drámai alkotás kíván lenni, ami az életben maradt testvér (Channing Tatum) szemszögéből mutatja be a szörnyű esemény elő- és utóéletét. A meggyilkolt testvér szerepében Mark Ruffalo, kisebb szerepekben pedig fel Vanessa Redgrave, Sienna Miller és Anthony Michael Hall látható majd az okosan a díjszezonra időzített filmben. De egy szó - és kép - erejéig vissza Steve Carellre, már ha nem ismernétek fel:

foxcatcher.jpg

Címkék

mark ruffalo channing tatum steve carell bennett miller filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr335470366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vektor- 2013.08.22. 08:47:59

Ha okosak lesznek, és a mellékszereplők között indítják, szerintem az Oscar-díj sincs kizárva Carellnek ezért a szerepért.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.22. 09:04:12

@Vektor-: Vigyázni kéne, melyik kategóriában indítják, ugyanis egy epizódszerep-jelölés már garantált az Anchorman 2-ért, amit amúgy is 14-16 Oscar-díjra jelölnek majd (többek között a világ legjobb filmje, legjobb jelmez, legjobb haj és legjobb bajusz kategóriában).

pekmester 2013.08.22. 09:24:01

Elso ranezesre Ben Stiller :)

Lavmitendor 2013.08.22. 15:55:52

Steve Carell szerintem bármit el tud játszani, csak nyilván a humoros szerepeiért szerepeiért szerették meg. Kíváncsian várom. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása