aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: david lynch - star dream girl / are you sure Fata Richárd
2013. június 26. 16:30:00

Kategória: zene 1 komment

A Lykke Li-vel közös bónuszdal után immár meghallgathatjuk David Lynch július közepén megjelenő második szólóalbumának első hivatalos kislemezdalát, sőt egy további albumdalt is, amely egyben a kislemez b-oldalául is szolgál. Ellenben ami a mester rendezői visszatérését illeti, egyre inkább úgy fest, a közeljövőben kénytelenek leszünk beérni az új Nine Inch Nails-videóval – a The Independent-nek adott interjújában a filmkészítés kapcsán Lynch is azt a véleményt fogalmazza meg, amellyel sajnos már amúgy is egyre többször és egyre több helyen vagyunk kénytelenek találkozni: igen lehangolónak találja a filmfinanszírozás és -terjesztés jelenét és jövőjét, különösen az olyan kevésbé eladható, "alternatív" alkotók vonatkozásában, mint amilyen ő maga is, és jelenleg a filmnél sokkal izgalmasabb médiumnak tartja a televíziót. Ez utóbbi félmondat persze akár némi reményre is adhat okot...

Címkék

zene hallgatnivalo david lynch alternative pop

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr995379236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ungverjaland 2013.06.26. 23:07:51

Én már az előző albumát is nagyon bírtam, ez is jónak ígérkezik. Sajnos majdnem biztos vagyok benne, hogy már nem látunk tőle több filmet, de az Inland Empire így is méltó befejezése lehet a karrierjének.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása