aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 18. hét) Takács Máté
2013. május 02. 07:46:00

Kategória: film 2 komment

Súlyos döntésekkel és veszélyekkel nézünk szembe a mozikban: segélyhívás, névadás, szerelmi csalódás, válás, Velociraptorok és zsidók okoznak feszültséget. Heti bemutatók.

topscifi50_31_jurassicpark.jpg

  • Camille (Camille redouble). Camille újraélheti saját szerelmi történetét, ami csalódással végződött. Ezúttal máshogy dönt, vagy azért újra belevág? Feliratos, 115 perc, ADS Service. 12 éven felülieknek.
  • A hívás (The Call). Halle Berry egész nap a telefonon csüng, aztán egyszer csak az élete is csüngeni kezd - egy hajszálon. A Cinema City MOM Parkban mindez feliratosan is látható. Szinkronizált, 93 perc, ADS Service. 18 éven felülieknek.
  • Hogyan nevezzelek? (Le prénom). Egy férfi olyan nevet ad újszülött gyermekének, ami felborzolja baráti körében a kedélyeket. Feliratos, 109 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Jurassic Park 3D. Most nem kellett hatvanötmillió évet várnunk, csupán húszat, hogy eleven dinoszauruszokat láthassunk a filmvásznon. Eleven ember viszont nem sok marad. Eredeti nyelven a Cinema City MOM Park játssza. Szinkronizált, 127 perc, UIP-Duna Film. 12 éven felülieknek.
  • Lore. Lore, a fiatal lány a nagymamához indul, de útközben nem egy farkassal, hanem egy zsidóval találkozik. Ez 1945-ben, náci neveltetéssel komoly dilemmát hoz számára. Feliratos, 109 perc, Mozinet. 16 éven felülieknek.
  • A nagy nap (The Big Wedding). Robert De Niro és Diane Keaton már régen elvált, de úgy tesz, mintha nem, mikor a rokonság apraja-nagyja összegyűlik egy esküvőn. Színészetükkel némi allegóriát mutat ez. A Cinema City Aréna, Debrecen és a MOM Park feliratosan is vetíti. Szinkronizált, 89 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.


    Te mit nézel (meg)?

    (hazai bemutatónaptár 2013)

poster_jurassicpark3d_hun.jpg

Címkék

thriller anniversary comedy sci fi mozinet drama halle berry robert de niro spielberg adventure jurassic park diane keaton provideo eurocinema 3d cinema uip duna film vertigo media heti bemutatok ads service french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr105260824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.05.02. 13:13:39

a Jurassic Park 3D-t és bbbbbbaszottul megérte

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.05.02. 13:35:40

@scal: Meg ám!!! Helikopteres jelenet + John Williams zenéjének felcsendülése akkora király volt, hogy még a hideg is kirázott.

A T-Rex még mindig aranyos :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása