aeon flux

ready for the action now, danger boy?

két új széria az hbo-n, amire érdemes lesz odafigyelni Zalaba_Ferenc
2010. január 15. 06:42:28

Kategória: 2 komment

Nem, most nem a PACIFIC-ről lesz szó (melynek előzetesébe már a mozikban is bele lehet futni), nem is a Michael Mann nevével fémjelzett LUCK-ról, hanem David "THE WIRE" Simon új sorozatáról, az áprilisban debütáló TREME-ről, amely a Katrina hurrikán által szétzilált New Orleansban játszódik majd és többnyire dzsesszzenészek életét követi nyomon. A főszerepet a THE WIRE egykori rezidense, Wendell Price alakítja majd, de feltűnik majd a színen Steve Zahn, John Goodman és a friss Oscar-jelölt Melissa Leo is. Ez pediglen a teaser trailer:

Talán még ennél is izgalmasabbnak tűnik Martin Scorsese és Terence "THE SOPRANOS" Winter közös gyermeke, a szesztilalom idején játszódó BROADWALK EMPIRE, melyben Atlantic City gengszterkultúráját követhetjük nyomon a forrongó húszas években. Az új széria pilotját maga Scorsese rendezte, az egyik főszerepet Steve Buscemi játssza (aki egy helyi kiskirályt alakít), további rezidens lesz Michael Pitt, Gretchen Mol és Kelly McDonald. Ez pediglen a teaser trailer:

Címkék

hbo musical tv show gangster martin scorsese tv trailer tv hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr474537529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_29159 2010.01.16. 15:34:40

A bejegyzésben említett összes cím nagyon várós, bár a erről a kettőről eddig még nem is hallottam :) Ezek alapján a kis semmitmondó trailerek alapján is nagyon tetszetősnek tűnnek... Főleg, hogy nemrég voltam New Orleansben - nagyon vidám város, de ha az ember pár utcával kijjebb megy a "turista körzetből", még mindig durván észrevehető a 4+ éves pusztítás...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása