aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter + videó + kép: a függetlenség napja - feltámadás [independence day - resurgence] (2016) Richter Géza
2016. május 24. 12:24:40

Kategória: film 3 komment

Majd' ötpercesre bővített előzetes érkezett A függetlenség napja: Feltámadáshoz, természetesen hatalmas adag pátosszal és patriotizmussal, sok-sok rokoni szállal, valamint a rég látott polipos hentai felidézésével. A folytatásba fűzött csatorna további videói között találni rendezői portrét, forgatási felvételt, tévéképernyőre nyesett szpotot, vírusmarketinges cuccot toborzófilmtől a történelmi propagandadokuig, meg az egyéb, szokásos limlomot: a kreatív team minden követ megmozgat. Az alaposság a plakátkampányon is visszaköszön, aminek darabjai csak látszólag egyformák. Mindezt jelenetfotókkal körítettük.

UPDATE: A galériába került, négy új poszterről megtudhatjuk, hogyan pusztul a világörökség.

Címkék

fox sci-fi trailer sci fi will smith poszter jeff goldblum tv spot werkfilm intercom poster roland emmerich sequel emmerich viral marketing disaster movie bill pullman william fichtner charlotte gainsbourg liam hemsworth magyar poszter independence day sela ward film kep poszter magyar filmkep jessie usher vivicia a fox

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr238742588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K. Kálmán 2016.05.24. 15:56:26

Nagyjából olyannak tűnik, mint az első rész. De nagyon remélem, hogy a humort sem felejtik ki, mert amitől az eredeti film jobb lett az átlag ufóinváziós filmeknél, az pont a humora volt.

Richter Géza 2016.05.24. 16:48:39

@K. Kálmán: dejszen a drága Aranyvirág már az előzetest végigbohóckodja ;)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása