aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter + fotógaléria: doctor strange (2016) Richter Géza
2016. április 12. 22:19:32

Kategória: film Szólj hozzá!

Ma éjszaka, magyar idő szerint hajnalban debütál Benedict Cumberbatch misztikus kalandjának első előzetese Jimmy Kimmelnél, ami felvezetéseként bedobták az első plakátot, mi pedig összeszedtük az eddig megjelent promóciós képeket, vázlatrajzokat, és a forgatási lesifotók zömét – bár utóbbiaknál erősen szelektáltunk a sok hasonló anyagból –: összesen úgy öttucatnyit az előzőkkel együtt. Chiwetel Ejiofor, mint Bardon Mordo hűségesen lohol a fura doki csatlósaként, és megjelent végre Mads Mikkelsen, az antagonista is. A személyazonosságát még mindig homály fedi, viszont a csapata élén igazán elszántan néz. A képek alapján egyelőre az tűnik biztosnak, hogy a Marvel Moziverzum hőseinek dolga sietős, ellentétben a glamrocker gonoszokkal, akik fenyegetően, ám ráérősen kutyagolnak.

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201604/doctor_strange_poster_01_b.jpg

Címkék

sci-fi disney comics teaser marvel sci fi poszter forum hungary scott derrickson poster tilda swinton mads mikkelsen superhero avengers rachel mcadams chiwetel ejiofor adaptation jimmy kimmel concept art fanmade michael stuhlbarg entertainment weekly the avengers benedict cumberbatch doctor strange film kep film kep lesi filmkep filmkep lesi

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr208597488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása