aeon flux

ready for the action now, danger boy?

teaser preview: rogue one - a star wars story (2016) Richter Géza
2016. április 07. 01:03:50

Kategória: film 3 komment

Ezt is megértük: már az előzetes előzetesének is van előzetese, én meg ilyenkor érzem úgy, hogy "öreg vagyok én már ehhez a szarhoz".

sw_rogue_one_logo_04_b.jpg

Címkék

star wars sci-fi trailer disney fantasy teaser sci fi spinoff forum hungary mads mikkelsen sequel forest whitaker donnie yen alan tudyk alexandre desplat diego luna gareth edwards felicity jones sam claflin riz ahmed star wars spinoff rogue one star wars anthology jonathan aris jiang wen csiang ven

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr568575042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repce Manó 2016.04.07. 10:21:14

Albínó rohamosztagos?

Gallion 2016.04.07. 11:23:35

Azt gondolná az ember hogy most hogy már évek óta előfordul, hogy van promo az előzetesekhez a szakik lassan már hozzászoknak a formátumhoz. De nem, állandóan van rinya. Mi olyan elképesztő abban hogy egy cég szeretné eseménnyé tenni a teaser vagy a tariler megjelenését? Pláne ha ezzel egy adott müsor nézettségét akarják javítani. Már pedig az ABC ahol a teaser először lemegy a Disney tulajdonában van. Nekik az a jó ha van valami figyelemfelkeltő, ami körbejár.
Ha ez lenne az első akkor még azt mondom, hogy oké, de ezen meglepődni már szakállas dolog. Tessék rákeresni a Youtube-on, hogy Sneak Peak teaser. Van egy rahedli.

Richter Géza 2016.04.07. 14:09:05

@Gallion: csak nem ;) ? azért nagyon-nagyon ritkán – részemről itt, a blogon talán most először – szabad annyit kifejezni, ha éppen az adott poszt készítésénél egy teljesen értelmetlen, pár másodpercnyi részlet miatt fárasztónak érzi a metódust az egyszeri blogger? vagy ez sem megengedett :D ?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása