aeon flux

ready for the action now, danger boy?

kedvenc régészprofesszorunk 35. jubileumi jutalomjátéka Richter Géza
2016. március 09. 14:46:46

Kategória: film Szólj hozzá!

Bizony, nem győzzük kapkodni a fejünket, hiszen még el sem érkezett A Keresztapa holnapi premierje, ám máris headbangelhetünk izomból boldog felindultságunkban a forgalmazó legutóbbi bejelentése következtében: 2016. április 14-én maga Indiana Jones teszi tiszteletét a magyar filmszínházakban, és Az elveszett frigyláda fosztogatói bemutatójának 35. évfordulója alkalmából emlékkört ró a vásznakon. Hip hip!

raiders_of_the_lost_ark_14_a.jpg

Címkék

harrison ford kult trailer anniversary history poszter indiana jones steven spielberg karen allen action paramount george lucas spielberg poster historical adventure lawrence kasdan john williams raiders of the lost ark magyar poszter film kep uip duna film poszter magyar trailer magyar filmkep magyar trailer pannonia entertainment john rhys davies paul freeman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr1008457002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása