aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer: taboo (2017) Richter Géza
2016. február 26. 19:52:47

Kategória: tv 1 komment

Tom Hardy és Steven Knight eddig is gyümölcsöző munkakapcsolata a Peaky Blinders és a Locke után a következő fázisába lépett: a Taboo forgatókönyvének elkészítésében az író-rendezőn kívül a színész szintén részt vett édesapjával, Chipsszel. Hardy Knight és Ridley Scott mellett a nyolcrészes minisorozat executive produceri feladatait is ellátta. Az első négy epizódot a Gyilkosság (The Killing) skandináv eredetijének, az Egy gyilkos ügynek (Forbrydelsen) tucat részét jegyző Kristoffer Nyholm dirigálja. A jövőre induló műsort az Egyesült Királyságban a BBC One, az Államokban az FX sugározza.

taboo_01_a.png

A Monte Cristo grófját vagy a Sándor Mátyást eszünkbe juttató szkriptben egy halottnak hitt kalandor, James Keziah Delaney (Hardy) hosszú évek után tizennégy lopott gyémánttal tér vissza Afrikából Britanniába, hogy bosszút álljon apja haláláért. A családfő hajózási birodalmából megmaradt vagyont megörökölve próbálja újjáépíteni az életét, ám ezt könnyebb mondani, mint megtenni, miközben az ellenségeid próbálnak megölni. Steven Knight meglepett pár történészt a kijelentésével, miszerint a sorozat a Kelet-indiai Társaságot "a CIA, az NSA és a legnagyobb, leggonoszabb multinacionális vállalat a földön" történelmi megfelelőjeként ábrázolja.

Címkék

bbc trailer history drama action ridley scott historical fx adventure jonathan pryce tom hardy michael kelly tv trailer tv-trailer steven knight oona chaplin kristoffer nyholm

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr158422152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása