aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer + tv-poszter: londoni rémtörténetek 3. évad [penny dreadful s3] (2016) Bajtai András
2016. február 26. 14:27:13

Kategória: tv 4 komment

Május 1-jén folytatódik a Londoni rémtörténetek, és már meg is érkezett a harmadik évad első előzetese egy szépen megkoreografált és kellőképpen para poszter kíséretében. Az első két évad alapján én korántsem vagyok maradéktalanul kibékülve a Showtime gótikus crossover-horrorsorozatával, de mint a műfaj elfajzott rajongója azért szakítok majd időt az újabb felvonásra is, amiben visszatér Eva Green, Timothy Dalton és Josh Hartnett is. 

pennydreads3.jpg

Címkék

horror trailer showtime fantasy tv show history vampire poszter frankenstein josh hartnett sam mendes poster eva green tv sorozat timothy dalton billie piper wes studi tv trailer tv poszter tv poster penny dreadful rory kinnear tv-trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr528421560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skaven 2016.02.26. 15:05:41

szerintem a masodik evad erezhetoen jobb lett, egysegesebb szinvonalat tartott mint az elso. ezzel egyutt valahogy mindig olyan erzesem van vele kapcsolatban hogy jo-jo, de valami megis hianyzik, csak nem tudom mi.
megis nezni fogjuk es varom is. :)

TomPowell25 2016.02.26. 16:22:11

@skaven: ugyanígy vagyok vele. A második évad végre nem tolta annyira előtérbe Eva Green - egyébként remek - karakterét és alakítását. Nekem talán az a problémám vele, hogy túlságosan entellektüel, amivel bizonyos fokú távolságtartás is együtt jár, közben mégis van valami John Logan kreálmányában, ami miatt kíváncsian várom.

David S. 2016.02.26. 21:17:49

Mikor ez a sorozat indult, hatalmas lelkesedéssel kezdtem el nézni, és még meg is kockáztattam, hogy az egyik kedvencem lesz. Hát, ehhez képest a második évad végére ott tartottam, hogy nem hiszem, hogy ebből még egy évadot meg tudnék nézni. Szerintem szörnyen unalmasak és felületesek a karakterek, és a cselekményt is elég érdektelennek mondanám, Dorian Grey ráadásul egy teljesen felesleges karakter.
Mindennek a tetejében ez a sok C kategóriás színész egy helyen a maradék energiát is kiszipolyozza a sorozatból. Kivéve persze Eva Greent, aki magasan kitűnik a többiek közül, ugyanakkor sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy ő sem kap már még egy esélyt arra, hogy igazi A kategóriás színésszé váljon.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása