aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: sadako vs. kayako (2016) Richter Géza
2016. február 26. 09:30:40

Kategória: film 2 komment

Az egyszeri mozinéző, akinek a feje nem horrorkáptalan, talán jobban felkapja azt a A kör vs. Átok, avagy The Ring / Ringu vs. The Grudge / Ju-on megfogalmazás láttán. Sem a műfajtól, sem a két franchise hazájától nem idegen a különféle mitológiák keverése, a szörnyek egymásnak eresztése. A crossover ötletét egy rajongói videó vetette fel tavaly áprilisi tréfaként, ám akkora népszerűségre tett szert, hogy decemberben az érintett stúdiók, az NBC Universal Japan és a Kadokawa bejelentette a projektet.

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201602/sadako_vs_kayako_poster_01_b.png

A történet egy Yuri Kurahashi nevű lányról szól, aki miután megnéz egy elátkozott videokazettát a barátjával, csapdába esik a két természetfölötti lény, Kayako Saeki és Sadako Yamamura között dúló harcban. A japán bemutató tervezett dátuma: 2016. június 18.

Címkék

horror nbc trailer crossover poszter universal poster sequel spi ringu kadokawa uip duna film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr278420904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

clive. 2016.02.26. 10:27:34

A Freddy vs Jason anno vagány volt és nagyon szerethető, kár hogy nem folytatták. Ez a crossrover a szellemek jellegéből adódóan rettentő furcsa, mivel szinte kb ugyanolyanok, ellenben a Freddy - Jason párossal, ami két igencsak eltérő karakter.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2016.02.26. 11:43:14

És vajon hogyan képzelik el az összeeresztést?

Mert egy Godzilla Vs Muto, meg Freddy Vs Jason melett kicsit furcsán adná ki magát ha két hosszú hajú sápadt szellemlány egymást püfölné. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása