aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer + van képünk hozzá: 12 majom - 2. évad [12 monkeys s2] (2016) Richter Viktor
2016. január 30. 17:27:03

Kategória: tv 1 komment

The Monkeys are Back! Április 18-án startol a SyFy-on a tévésorozat második évada. Bár a tavalyi első szezon lassan csordogálva indult, az évad közepe után egyre gyorsuló tér- és időbeli kavarás, plusz Emily Hampshire alakítása végül meggyőzött, hogy érdemes a folytatásra várni. A trailereket az "Elolvasom" után találjátok meg, a szemfülesebbek pedig még egy ismerős helyszínt is felfedezhetnek.

12m.jpg

Címkék

sci-fi trailer sci fi syfy kirk acevedo emily hampshire aaron stanford tv hir tv kep tv-trailer 12 monkeys amanda schull barbara sukowa

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr508335372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Fred Edison 2016.01.31. 00:20:59

Hát nem tudom, szerintem épphogy a végére sikerült tökéletesen elcseszni az egészet. Úgy megkavarták már a szálakat hogy szinte követhetetlen, és már azt sem lehet megállapítani hogy mennyire következetes az egész. Gyanítom hogy semennyire, és pont amiatt kutyulták így össze hogy ne tűnjön fel. Ráadásul halálba tudnak idegesíteni az olyan hülyeségekkel amikor párhuzamosan halad két idősík, és persze párhuzamosan hatással is van egymásra a kettő.
Igazából tipikus SyFy sorozat lett, az egyes részek külön nem rosszak, de a teljes évad nem áll össze. Márpedig ez egy olyan sorozatnál mint a 12 majom különösen fontos lenne, hiszen itt egy elvileg valahonnan valahova tartó, kerek történetet kellene eladniuk. Az írók tehetségéből viszont a jelek szerint csak ennyire futotta, nagy kár hogy a film közelébe sem tud érni.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása