aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj páros belépőt a pofázunk és végünk miamiban premier előtti vetítésére! Takács Máté
2016. január 16. 10:35:00

Kategória: film Szólj hozzá!

A két évvel ezelőtti vígjátéksiker folytatásában Ice Cube és Kevin Hart napfényes tájakra látogat, hogy ha netalán a floridai nagyváros hiányt szenvedne poénokban és golyókban, akkor megszórják velük. A UIP-Duna Film és blogunk jóvoltából öt szerencsés ott lehet másodmagával a Pofázunk és végünk Miamiban premier előtti vetítésén.

ride_along_2_kiskep.jpg

Hogy részt vehess a sorsoláson, idézd fel azt a filmes zsarupárost, akik szintén szétkapták Miamit a törvény nevében (több ízben is), ráadásul egyikük alakítója még dalba is foglalta eme közkedvelt metropoliszt.

Ha megvan az illető színész neve, küldd el nekünk a sajátoddal együtt az aeonflux kukac gmail.hu e-mailcímre január 19-én délig POFÁZUNK ÉS VÉGÜNK MIAMIBAN tárggyal. A sorsolást még aznap megtartjuk, a nyerteseket válaszlevélben értesítjük. A sorsoláson csak pontos tárggyal ellátott, helyes választ tartalmazó levelek vesznek részt!

A vetítés január 20-án este lesz egy budapesti moziban. Hajrá!

ride_along_2_hun_poszter.jpg

Címkék

jatek comedy action ice cube benjamin bratt uip duna film kevin hart

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr538276990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása