aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer: the path (2016) Richter Géza
2016. január 13. 11:40:39

Kategória: tv 3 komment

Jason Katims egy-két szélesvásznú kitérő (Julie De Marco - Pallbearer, Fogadom - The Vow) kivételével főként a televíziós produkciókban (Vásott szülők - Parenthood, Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci) kamatoztatja írói és produceri tapasztalatait. Legújabb, The Path című dobásához a Breaking Bad óta masszív rajongótáborral rendelkező Aaron Pault és a Hannibalból nem kisebb népszerűséget profitáló Hugh Dancy-t nyerte meg. A Hulu rendelésére 10 epizóddal leforgatott első évad főhősét személyes hite megrendülése arra készteti, hogy egy megkérdőjelezhető hátterű vallási csoporthoz csatlakozzon. Paul játssza az így leírt Eddy Cleary-t, míg Dancy a szekta vezetője, Cal Roberts szerepében lesz látható. Hozzájuk harmadik húzónévként Michelle Monaghan csatlakozott, mint Cleary felesége, Sarah.

A színésznő legutóbbi kis képernyős élményeit A törvény embere (True Detective) első évadában szerezte, ám a rutinos sorozatfüggők rajta kívül viszontláthatják például Rockmond Dunbart (Sons of Anarchy, A szökés - Prison Break), azaz Abe Gaines nyomozót, vagy Sarah Jones-t (AlcatrazSons of Anarchy) egy kisebb mellékkaraktert megszemélyesítve. Kathleen Turnert pedig remélhetőleg senkinek nem kell bemutatni: a veterán díva a kultuszvezér anyja, Brenda Roberts alakítására szerződött. Nem lenne meglepő, ha ismét egy "titkos gyilkos mamára" számíthatnánk tőle. Az első beharangozó elég kemény, úgy is mondhatnám, szigorúan NSFW!!!

Címkék

trailer thriller drama universal hulu michelle monaghan kathleen turner hugh dancy sarah jones aaron paul tv trailer tv-trailer jason katims rockmond dunbar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr388267862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bukszindeksz 2016.01.14. 05:50:35

NSFW. Biztosan én vagyok a sutyerák, mert nem tudom mit rövidít...
Áruld már el, kérlek, ha lehet, akkor ASAP!

wotan 2016.01.14. 07:05:12

@bukszindeksz: vigyázz, a path nem VICEL !

Richter Géza 2016.01.14. 08:35:19

@bukszindeksz: TL;DR :P
@wotan: te sem panaszkodhatsz, amilyen VICES vagy :D !

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása