aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer: szemfényvesztők 2. [now you see me 2] (2016) Takács Máté
2015. december 13. 18:16:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Ki más narrációjával is nyitna a Freeman Film júniusi bemutatója, mint Morgan Freemanével? A Szemfényvesztők 2. szinkronizált előzetese ezen kívül emlékeztet, hogy az első rész óta eltelt másfél évben Helyey László és Fülöp Zsigmond is itt hagyott bennünket. Helyükre Papp János és Újréti László ugrott be, újoncként meg Daniel Radcliffe hozta magával Potter-hangját a varázstrükkökkel egyetemben. A többiek szinte szóhoz sem jutnak.

Címkék

trailer comedy stohl andras daniel radcliffe action morgan freeman michael caine sequel woody harrelson mark ruffalo summit lionsgate lizzy caplan jesse eisenberg jay chou dave franco trailer magyar papp janos gacsal adam magyar trailer ujreti laszlo freeman film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr918169756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása