aeon flux

ready for the action now, danger boy?

rekordot döntött a civil war trailere Richter Géza
2015. december 02. 09:06:59

Kategória: film 10 komment

Az Amerika Kapitány: Polgárháború bemutatkozó trailerét 24 óra alatt 61 milliószor nézték meg az online és a televíziós felületeken összesen, ezzel megdöntve az eddig felállított rekordot az elsőként megjelent előzetesek között. Melyik film videodebütálása volt az eddigi csúcstartó? A folytatásban eláruljuk.

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201512/cap_3_civil_war_poster_02_b.jpg

"Polgár: az államnak vagy valamely községnek tagja.

Háboru: Minden államban hatóságok (biróságok) vannak, amelyek a polgárok között jogvitáknak eldöntésére hivatvák. Minthogy az államok fölött birói hatóságok nincsenek, az államok között jogvitának, békés megoldás hiányában, csak egy megoldhatási módja van - a háboru."

(Kivonat a Pallas Nagy Lexikona vonatkozó szócikkeiből)

"A polgárháborút mint az államhatáron belüli konfliktusformák egyik kategóriáját lehet meghatározni."

(Az Erdélyi Magyar Adatbank definíciója)

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201512/cap_3_civil_war_poster_03_b.jpg

Az I. Nagyfülű Miklós vezetése alatt működő Disney Államszövetség Szuperhős Univerzuma sikeresen vette be a Távoli Galaxis előretolt állásait: a korábbi rekorder a Star Wars: Az ébredő Erő legelső teasere volt, amit a megjelenése első napján globálisan 55 milliószor tekintettek meg az elektronikus média lehetőségeivel – tévé és számítástechnikai, illetve mobil eszközök – élve. A felek csapatai hadban állnak, mondhatni beásták magukat mindkét oldalon a vonalak mentén, hiszen a polgárokéval szemben felvonultatott csillagok háborújának második előzetese még tartja a maga 112 milliós nézettségi monolitját az összes, valaha közzétett trailer versenyében.

A további fejleményekről folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat.

(Haditudósítónk jelentéséből)

Címkék

star wars trailer disney comics marvel scarlett johansson forum hungary sequel robert downey jr superhero iron man chris evans civil war avengers william hurt paul rudd anthony russo joe russo martin freeman anthony mackie captain america sebastian stan black panther spider-man elizabeth olsen frank grillo filmhir ant-man daniel bruhl chadwick boseman film hir star wars the force awakens russo brothers captain america civil war

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr808132356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jester. 2015.12.02. 09:54:30

A Pallasban gondolom, nem rövid u-val írják a háborút.

skaven 2015.12.02. 10:02:02

en a disney-nek drukkolok, ja ize :)

Repce Manó 2015.12.02. 12:59:31

Ez még lóf@sz a Gangnam Style-hoz képest

Richter Géza 2015.12.02. 13:24:21

@Repce Manó: akkor én maradok a pikulánál o_O

misafeco 2015.12.02. 17:10:58

Nagyon érdekes, ahogy az utóbbi 1-2 évben megugrott a trailerek Youtube nézettsége. Annak ellenére, hogy egyre több platformon mutatják be egyszerre (pl. Facebookon is). Más kérdés, hogy utána hányan nézik meg ténylegesen a filmet, de az érdeklődési szintet jól mutatja a trailer nézettsége.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása