aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 45. hét) Takács Máté
2015. november 05. 09:03:00

Kategória: film 4 komment

Rohanó nemnormálisok, apró előkelőségek, megtanulnivalók, visszaható kérdések, itt se volt visszatérők. Heti bemutatók.

little_prince_2015.jpg

  • Anyám és más futóbolondok a családból. Hazai nevező egy hazai nevezőkkel nem túl kegyes időszakban - mentheti-e Ónodi Eszter a menthetőt, vagy lettek volna inkább ufóbolondok a famíliában? | 2D, 108p, 12+, Vertigo.
  • A kis herceg (The Little Prince). Korszerű megközelítéssel előadott rajzfilmes adaptáció, melyből továbbra sem derül ki, ki az, aki serceg. | 2D/3D, szinkronizált/feliratos, 108p, 6+, A Company.
  • A lecke (Urok). Bizonyosan a néző is megtanulja a végére, miközben azt nézi, miként próbálja a tanítónéni felgöngyölíteni az osztályon belüli eltulajdonítás ügyét, s birkózik meg közben otthoni ügyekkel. | 2D, 97p, 16+, Mozinet.
  • Miért én? (De ce eu?). A mindenkit foglalkoztató, örök kérdés most egy fiatal román ügyészt hálóz be, midőn nagy karrierlehetőség feszül lelkiismeretnek. | 2D, 125p, 16+, Anjou Lafayette.
  • Spectre - A Fantom visszatér (Spectre). Tudod a nevét: A brit turbóügynök szellemeket hajszol és közben mindent összezúz. Még szerencse, hogy nem Fantomas az MI6 ellen lett a magyar címe. | 2D/IMAX2D, szinkronizált/feliratos, 148p, 16+, Forum Hungary.

Te mit nézel (meg)?

(bemutatónaptár)

Címkék

magyarfilm bond animation mozinet forum hungary drama action spectre adaptation eurocinema children movie vertigo media anjou lafayette heti bemutatok french cinema a company hungary onodi eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr788051974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IvánBélaCsubakka · http://ivanbelacsubakka.blog.hu 2015.11.05. 18:09:06

Azt már lehet tudni, hogy a Spectre-be kik a magyar hangok? ELsősorban Christoph Waltzé érdekelne.

IvánBélaCsubakka · http://ivanbelacsubakka.blog.hu 2015.11.05. 18:30:31

@Lazók György: Akkor Fiennesnak más a hangja a Skyfallhoz képest?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása