aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer és tv-poszter: sherlock - the abominable bride (2016) Richter Géza
2015. október 25. 21:00:21

Kategória: tv Szólj hozzá!

A karácsonyiból újévivé avanzsált Sherlock-különkiadás címe első látásra megtévesztő lehet a Sir Arthur Conan Doyle írásait magyar nyelven ismerőknek, ám nem összekeverendő az 1892-ben napvilágot látott novellával, Az eltűnt menyasszonnyal (The Adventure of the Noble Bachelor). A kibővített előzetesen kívül idebiggyesztjük a viktoriánus műsor plakátját is két méretben: habár a Facebook-oldalunkon már örültünk neki, legyenek egy helyen a trailerrel.

sherlock_the_abominable_bride_poster_01_b.jpg

Címkék

bbc trailer tv show history poszter sherlock poster crime tv sorozat sherlock holmes martin freeman amanda abbington steven moffat benedict cumberbatch lars mikkelsen una stubbs rupert graves mark gatiss tv trailer tv poszter tv poster louise brealey andrew scott tv-trailer jonathan aris vinette robinson victorian special tom brooke

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr98021387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása