aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + galéria: fúsi (2015) Richter Géza
2015. október 14. 14:24:11

Kategória: film Szólj hozzá!

Holnap kerül a hazai mozikba az izlandi író-rendező, Dagur Kári filmje, aminek Baltasar Kormákur volt az egyik producere. A Fúsi az idei Berlinalén mutatkozott be, itthon látható volt premier előtt az 5. Mozinet Filmnapokon. Plakát a galériában, a magyar feliratos előzetes és a hivatalos szinopszis a hajtás után.

A 43 éves Fúsi (Gunnar Jónsson) még mindig az anyjával él. A túlsúlyos, magányos férfit nap mint nap piszkálják emiatt munkahelyén, a helyi repülőtéren, ahol csomagkezelőként dolgozik. Esténként a fő szórakozása az, hogy heavy metal számokat kér a helyi rádió kívánságműsorában, vagy második világháborús csatákat játszik el miniatűr figurákkal. Barátja alig van, életét a napi rutinok teszik ki.

Fúsi élete azonban megváltozik, amikor anyja udvarlója beíratja őt szülinapi ajándékként táncórákra. Itt ismerkedik meg a különc Sjöfnnel (Ilmur Kristjánsdóttir), aki szép lassan kicsalogatja a magányos férfit a csigaházából, Fúsinak pedig nem kell sok, hogy teljesen belehabarodjon a nőbe. Ám hamarosan kiderül, hogy Sjöfn a virgonc felszín alatt legalább annyira sebzett, mint Fúsi.

Címkék

berlin trailer baltasar kormakur mozinet poszter poster berlinale magyar poszter eurocinema film kep poszter magyar trailer magyar filmkep magyar trailer euro cinema dagur kari gunnar jonsson nimbus film ilmur kristjansdottir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr357967722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása