aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá + szereposztó dívány + werkfilm: moana (2016) Richter Géza
2015. október 08. 09:09:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Kedves gyerekek, ismerkedjetek meg Moanával, a legifjabb Disney-hercegnővel! A nevét viselő rajzfilm premierjét több mint egy év múlva, 2016. november 23-án tervezi megejteni a stúdió. A mese ezúttal a Csendes-Óceán déli részén, az ősi Óceánia földjén, még inkább vizén bontakozik ki, amiben a született navigátori képességekkel megáldott, nemes navigátor felmenőkkel büszkélkedő kamasz, a főnök egyetlen leánya egy legendák ködébe vesző sziget keresésére indul. Kutatásában és kalandjaiban hű társául szegődik Maui, a félisteni erőt birtokló harcos, Moana személyes hőse.

Kettejük első hivatalos képén kívül találtok még két vázlatrajzot a címszereplőről, valamint a folytatásban megnézhetitek, hogyan reagált a Hawaii-ról származó, 14 esztendős Auli'i Cravalho, amikor megtudta, hogy az ó hangján szólal majd meg az egeres mamutcég következő princessze. Partnerének Dwayne Johnson kölcsönzi az orgánumát, rajtuk kívül Alan Tudyk neve ismert a szereposztásból, bár arról még nincs hír, ő kinek a megszemélyesítéséért felel majd. A rendezői széken Ron Clements és John Musker osztozik. A duó első közös produkcióját, a Basil, a híres egér detektívet (The Great Mouse Detective, 1986) követően a maguk idejében mesterhármasnak számító A kis hableánnyal (The Little Mermaid, 1989), Aladdinnal (1992), és Herkulessel (1997) alapozta meg hírnevét.

aulii_cravalho.jpg

Címkék

disney musical comedy animation 3d werkfilm alan tudyk concept art dwayne johnson moana filmhir film kep children movie dwayne the rock johnson filmkep film hir aulii cravalho ron clements john musker

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr507948794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása