aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 41. hét) Takács Máté
2015. október 08. 09:48:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Visszatérő szörnyek, duplázott gengszterkedés, egyensúlyozó franciák, egybenfelvevő németek. Heti bemutatók.

victoria_2015.jpg

  • Hotel Transylvania 2: Ahol még mindig szörnyen jó (Hotel Transylvania 2). Adam Sandler ezúttal rajzolva szívja a vérünket: Drakula vámpírkodásra tanítaná unokáját, de az csak nem akar fogadzani. Legalább a szinkron kiváló. | 2D/3D/4DX, szinkronizált/eredeti nyelvű, 89p, 6+, InterCom.
  • Kötéltánc (The Walk). Magas feszültség: A Világkereskedelmi Központ kihívóan állt Philippe Petit tekintete előtt, úgyhogy átsétált közöttük. 3D-ben. | 2D/3D/IMAX3D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 121p, 12+, InterCom.
  • Legenda (Legend). Ebben nincs nagy vörös Tim Curry, helyette a Kray fivérek fajulnak addig az '50-60-as évek Londonjában, hogy alvilági körökben kétség kívül érvényt szereznek a címnek. | 2D, szinkronizált/feliratos, 131p, 16+, Freeman.
  • Victoria. Lola után megint egy német leány a kísérlet kellős közepén: egy snittben felvett két és negyed óra bankrablás felé sodródó címszereplővel. | 2D, feliratos, 140p, 16+, Vertigo.

Te mit nézel (meg)?

(bemutatónaptár)

Címkék

animation adam sandler intercom eurocinema children movie vertigo media heti bemutatok 3D cinema gangster movie freeman film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr787949026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása