aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: assassin's creed (2016) Richter Géza
2015. szeptember 16. 12:46:52

Kategória: film 2 komment

Málta fővárosa, Valetta utcái az elmúlt napokban még a megszokottnál is ódonabb külsőt öltöttek, ahogy az Assassin's Creed stábja elkezdte előkészíteni a forgatási terepet. Hivatalos fotó még nincs, ellenben a járókelők által kattintott néhány felvétel felkerült a netre. Hithű gémerek, szerintetek passzol a díszletek hangulata a játékhoz?

Címkék

game fox jeremy irons sci-fi jatek sci fi history action intercom assassins creed historical marion cotillard adventure brendan gleeson adaptation michael fassbender filmhir film kep game adaptation film kep lesi filmkep filmkep lesi michael kenneth williams justin kurzel film hir ariane labed

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr187792690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LasDen 2015.09.16. 17:39:27

Az a daru elég sexy. Remélem nagyobb szerepe lesz majd a filmben....

NorthopViggo 2015.09.16. 20:43:16

Egy ilyen rendező-főszereplő párosítással qrvára érdekel. A játokkal egyszer ha játszottam, de Justin Kurzeltől akármi jöhet.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása