aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: fekete mise [black mass] (2015) Richter Géza
2015. július 31. 09:09:00

Kategória: film 6 komment

A világpremierjét a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, szeptember 4-én magtartó Fekete mise először érinteni fogja a hasonszőrű rendezvényt Torontóban, hogy aztán egy nappal az USA-debüt előtt hazánkba érkezzen. Ha minden igaz, a magyar mozik 17-étől kezdik majd celebrálni a szertartást, amihez egy új előzetes érkezett. A pergő szekvenciákat nézve azonnal feltűnik, hogy még az FBI-íróasztalok repedéseit és a csorba fülű kávéscsészéket is szélesvászonról vagy kisképernyőről ismert arcok alakítják. Az állítás bizonyítása érdekében lentebb említünk néhányat a legnépszerűbb nevek közül.

black_mass_poster_02_b.jpg

A műben látható lesz Benedict Cumberbatch, Kevin Bacon, Sienna Miller, Joel Edgerton, Peter Sarsgaard, Dakota Johnson, Adam Scott, Juno Temple, Corey Stoll, Jesse Plemons, valamint James Russo. Felsorolni is sok, pedig a lista korántsem teljes. Biztos tülekedés lehetett a forgatási menzán. Másrészt a parádés szereposztás miatt egyre kevésbé az tűnik izgalmasnak, vajon Johnny Depp visszatalál-e Donnie Brasco bőrjakójához avagy örökre elvész Jack Sparrow szemfestéke alatt? Ennél viszont jóval érdekesebb kérdés, hogy a többiek mit tudnak nyújtani, miközben az agresszív központi figura körül sertepertélnek. Ez itt az eggyel korábbi plakát, az új a folytatásban, a videó alatt található.

black_mass_poster_03_b.jpg

Címkék

trailer velence toronto johnny depp sienna miller warner gangster poszter drama intercom poster crime kevin bacon juno temple peter sarsgaard adam scott biopic james russo benedict cumberbatch joel edgerton jesse plemons dakota johnson crime movie gangster movie corey stoll scott cooper

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr277667344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2015.07.31. 09:31:16

Az a baj, hogy Johnny az utóbbi években úgy elásta magát a szememben, hogy Benedict ide vagy oda, eszembe nem jut ezt megnézni.

Acheron 2015.07.31. 10:41:05

@Adam Van Helsing: Azt akarod mondani, hogy az az első ebédlőasztalos teaser, ezek az előzetesek, ez az egész igaz történeten alapuló sztori, és ez a szereplő gárda, nem győztek meg? Nem értelek. Csak kíváncsiságból. A Donnie Brasco, Betépve, Közellenségek című filmeket láttad tőle? Ha igen, azok mennyire nyerték el a tetszésedet? Szerintem ez simán hozni azok szintjét, ezt már most elöljáróban megadom neki. Egyáltalán szereted ezt a műfajt?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.07.31. 12:32:54

na a bostoni gengszterfilm első trailerében rick ross volt, ebben meg yelawolf. Ezek nem ismernek bostoni mc-t?

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2015.07.31. 18:42:26

@Acheron: Hogyne szeretném. De hát nem is ezt mondtam. Hanem azt, hogy Johnny-ból ábrándultam ki, talán egy életre (főleg a Mortdecai után, de az már egy hosszú út tetőponjta volt) - annyira, hogy ebben a filmben se hiszek, pedig tényleg nem néz ki rosszul.
De én nem adok több esélyt a fickónak - legalábbis biztos nem fizetek azért, hogy esélyt adjak neki.
Aztán az idő remélhetőleg majd meghazudtol engem, de egyelőre nem tartunk ott.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása